четвер, 17 липня 2014 17:02

"Я патріот. Росію не підтримував", - військовий комісар Полтавщини відповів на звинувачення у сепаратизмі

"Я патріот. Росію не підтримував", - військовий комісар Полтавщини відповів на звинувачення у сепаратизмі
http://www.poltava.pl.ua/

 Військовий комісар Полтавщини Борис Павлов не схвалював у соцмережі "Однокласники" дії Володимира Путіна та не висловлювався на підтримку приєднання українського Сходу до Росії. Про це полковник особисто заявив журналістам на прес-конференції.

 "Мене звинуватили у підтримці Росії. Це абсолютна брехня. У збройних силах України я служу вже більше 20 років, моє коріння з українського міста Миргород. То як я можу розміщати на своїй сторінці таку дурню? Я патріот і ніяких висловів на підтримку Росії не писав. Це провокація, яка відбулася внаслідок злому моєї сторінки у соцмережі", - заявив пан Павлов.

 Водночас військовий комісар зауважив, повідомлення про розміщення сепаратистського контенту на власній сторінці, отримав ще у п'ятницю.

 "Однокурсник спитав, що в мене на сторінці за сепаратизм. Перевірив всі записи, то все було нормально. А потім на сторінку до мене почали заходити по 20 чоловік і лити бруд. Без суду і слідства зробили винним. Не витримав і видалив сторінку, повідомив СБУ про її злом. Зараз шкодую, що видаляв, але є спеціалісти, то хай відтворять її та визначать, хто це все робив", - додав комісар.

 Присутній на прес-конференції громадський активіст, афганець Василь Ковальчук, порадив комісару особисто звернутися до голови СБУ Валентина Наливайченка з проханням негайно пролити світло на ситуацію.

 "В головному управління СБУ є спеціалісти, які за 2 години визначать, хто заходив на сторінку комісара та писав сепаратистькі речі, знайти цю людину не складно. Таким чином комісар повністю очистить своє ім'я, або ж навпаки, у разі доведення провини, відповість за законом", - підкреслив правозахисник.

 На разі відомо, що інцидент розслідує обласне управління СБУ.

 Нагадаємо, на сторінці Бориса Павлова в "Однокласниках" наприкінці минулого тижня з'явилися записи про невизнання комісаром президента України та підтримку бойовиків на Сході.

Зараз ви читаєте новину «"Я патріот. Росію не підтримував", - військовий комісар Полтавщини відповів на звинувачення у сепаратизмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути