Майже тону курятини та свинини замаринували для Міжнародного оперного фестивалю OPERAFEST TULCHYN. Про це Gazeta.ua розповів співробітник київської кейтерингової компанії Василь Коваленко.
"Ми замаринували приблизно 800 кілограмів курячого м'яса та свинини. До свята готувались десять днів. Найбільш популярний шашлик – зі свинини. Сто грамів курячого шашлику коштує 30 гривень, на п'ять гривень дорожче зі свинини – 35", - каже чоловік.
Для тих, хто не їсть м'ясо є овочі на грилі: перець, картопля, кабачки. За сто грамів просять 20 гривень. В меню також є картопля фрі. Її вартість – 25 гривень за порцію.
"Також в нас є французькі хот-доги. В ньому окрім булочки, сосиски більше нічого не має. Коштує порція 25 гривень. Для відвідувачів фестивалю є ексклюзивний салат "Оперний". Він же грецький", - каже офіціант Дар'я.
Сьогодні його не продають. Зіпсувався. Натомість глядачам фестивалю пропонують овочевий салат за 12 гривень сто грамів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подільський Версаль та Пробний камінь: як святкували перший день оперного фестивалю
Намети з їжею стоять напроти сцени. Тут же пропонують до м'ясних страв випити пива та вина. За бокал світлого просять 20 гривень. За 100 мл. вина українського виробництва просять 20 гривень, за пляшку 120.
"Найпопулярніший напій – розливне пиво. За неповних два дні фестивалю продали більше 650 літрів. Також до м'яса ми пропонуємо вино. Пляшка французького в нашому барі коштує 200 гривень", - каже Василь Коваленко.
Коментарі