пʼятниця, 28 червня 2019 15:21

Градом до смерті забило голубів

23 червня у Білій Церкві пройшов сильний дощ із градом. Затопило дороги і поваляло дерева. Рятувальники відкачували воду в підвалах будинку на вул. Шолом-Алейхема, 37 та дитячій лікарні №2.

— Упала гілка на машину. Подряпала, розбила заднє праве вікно. На ремонт і фарбування треба 300 доларів, — розказує мешканець будинку на вул. Академіка Кримського, 10 Юрій Вій, 38 років.

Вулицю Шевченка біля магазину "АТБ" затопило. Водіям довелось її об'їжджати.

— Їхав на город мотоциклом. Від граду в шоломі тріснуло скло. Заїхав у калюжу на Шевченка. Впав. Мотоцикл заглох і більше не завівся. Котив його 40 хвилин. А він важить 400 кілограмів! — говорить Олесь Свинарчук, 27 років.

— На Молодіжній над житловим будинком похилилося дерево. Якби вітер був трохи сильніший, могло упасти. На вулиці Ярослава Мудрого в радіусі 400 метрів попадали дерева. Довелося зрізати. Вітром до нас принесло зламане гілля. Впоралися менше ніж за годину, — розказує Ярослав Піляй зі служби порятунку.

— Сушку зірвало з восьмого поверху. Вітер розкидав дитячі речі по всьому двору. Під під'їздом лежать восьмеро мертвих голубів. Їх градом забило до смерті, — каже 29-річна Олена Тимофій, жителька дев'ятиповерхівки на вул. Олеся Гончара, 18.

Синоптики передають про можливі зливи наприкінці місяця. Рятувальники радять триматися подалі від стовпів та дерев.

Зараз ви читаєте новину «Градом до смерті забило голубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають