неділя, 07 квітня 2019 14:10

Випускники шкіл Карлівки можуть отримати стипендію міського голови

Випускники шкіл Карлівки можуть отримати стипендію міського голови
У Карлівці кращим випускникам призначать стипендію міського голови. Фото: kurs.if.ua

Найкращі випускники шкіл Карлівки, які успішно вступлять до вузів на певні напрямки навчання, можуть отримати стипендію міського голови.

Про це повідомляє Карлівська міська рада.

У Карлівці діє міська програма підтримки талановитої молоді "Обдарована дитина". Вона передбачає відзначення дітей міста грошовими винагородами за успіхи в навчанні, активність у громадському та культурному житті, спортивні досягнення. Нагороду від міської ради отримують випускники-відмінники.

Також кращим випускникам шкіл міста встановлюють заохочувальну стипендію міського голови на один навчальний рік. Для цього треба успішно здати ЗНО та бути зарахованими у вищі навчальні заклади за спеціальністю у сфері державного управління, ЖКГ, земельних питань, архітектури та містобудування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Карлівці прибирали пляж і ліс — фото

Починаючи з другого курсу, міська рада може укласти зі студентами контракт, за яким вони стають претендентами на стипендію до завершення навчання. Головна умова - повернення молодого спеціаліста в Карлівку.

Кандидатури на стипендію можуть подавати випускники загальноосвітніх шкіл міста після отримання результатів вступу до ВНЗ за вказаними спеціальностями. Цим питанням у Карлівській міській раді займається відділ соціально-економічного та стратегічного розвитку міста.

Зараз ви читаєте новину «Випускники шкіл Карлівки можуть отримати стипендію міського голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають