Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 15:30

У трьох білоцерківців знайшли наркотики

У трьох білоцерківців знайшли наркотики
Під час патрулювання поліцейські зупинили пішоходів із наркотиками. ФОТО: Патрульна поліція Білої Церкви

У трьох білоцерківців патрульні знайшли наркотики за останні кілька днів.

Під час патрулювання на вул. Революції зупинили чоловіка. Він побачив інспекторів і різко змінив напрям руху. Почав бігти.

Розмовляючи з патрульними, зізнався. Сказав, що має у лівій задній кишені штанів згорток паперу. В ньому метадон.

За годину на вул. Івана Кожедуба поліціянти зупинили водія за порушення ПДР. Він рухався на мопеді без шолома. Під час спілкування правоохоронці помітили в чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Той зізнався, що пив коньяк. При собі мав наркотичну речовину амфетамін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тетіївському районі жінка вирощувала мак поблизу сільської ради

Уночі на вул. Осипенко поліцейські спинили підозрілого хлопця. Коли побачив патрульних, пришвидшив хід. У нього знайшли наркотики. Із затриманими працює слідчо-оперативна група.

Поліція затримала Володимира Пономаренка в селі Коженики Білоцерківського району. Ніс мішок конопель. "Я йшов пішки в село з Білої Церкви. Бачу, ростуть коноплі. Вирвав їх і пішов далі. Перед мостом у селі зустрів участкового. Питає — що в мішку? Я й показав. Не знав, що це наркотик. Це ж дичка. Його можна курити замість тютюну", — розповідає 41-річний Володимир Пономаренко. Чоловік має п'ять судимостей за крадіжки та наркотики.

Зараз ви читаєте новину «У трьох білоцерківців знайшли наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають