пʼятниця, 20 вересня 2019 11:48

Внаслідок ДТП декілька автівок злетіли з дороги

Внаслідок ДТП декілька автівок злетіли з дороги
Вантажний ДАФ, водій якого скоїв ДТП. Фотографія з інтернет-джерел

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 16:00 годині 19 вересня в Нижній Кропивні Немирівського району. Внаслідок автопригоди постраждали пасажири рейсового автобуса "Вінниця – Ладижин".

На автошляху М12, де здійснюється ремонт покриття, зіткнулися вантажівка ДАФ, пасажирський автобус "Богдан" сполученням "Вінниця – Ладижин", "Мерседес Спринтер", мікроавтобус "Опель Мовано" та ВАЗ-2101. Поліцією встановлено, водій вантажівки допустив зіткнення з чотирма автомобілями, що стояли попереду та пропускали зустрічний транспорт. Від удару ці автомобілі перекинулись у кювет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На київському мосту перекинувся кран

Внаслідок аварії постраждали четверо пасажирів рейсового автобуса сполученням "Вінниця – Ладижин": 19-річний житель Тульчинського району, 28- та 53-річний жителі Ладижина та 43-річний житель Гайсинського району. Із забоями та тілесними ушкодженнями їх госпіталізовано до Гайсинської районної лікарні.

У Вінницькій області з вини водіїв упродовж восьми місяців поточного року сталися 173 автопригоди, в яких травмувалися 245 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок ДТП декілька автівок злетіли з дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають