Ексклюзиви
вівторок, 23 липня 2019 15:20

У Трушках поліція зупинила нетверезого водія

У Трушках поліція зупинила нетверезого водія
У Білоцерківському районі затримали водія, який часто сідав за кермо напідпитку. ФОТО: Поліція Білої Церкви

Поліцейські зупинили нетверезого водія, який неодноразово сідав за кермо напідпитку. Учора ввечері 33-річний житель села Трушки п'яним керував мотоциклом.

Він і раніше потрапляв у поле зору поліцейських, повідомляють у прес-службі білоцерківського відділу поліції. Знову вирішив сісти за кермо напідпитку. Поліцейські помітили нечіткі маневри водія і зупинили його. Той не заперечував, що вживав алкогольні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто перевернулось і злетіло в кювет: неповнолітня загинула на місці

Працівники поліції склали на порушника відразу 3 протоколи. Його мотоцикл був незареєстрований. За це заплатить штраф 170 грн.

Другий протокол за керування транспортним засобом без відповідних документів. Штраф - 510 грн. Оштрафують і за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік має заплатити 40 800 грн. Його позбавлять правом керування на 10 років.

21 липня білоцерківські патрульні на вулиці Павліченко зупинили водія мопеда. Він рухався без шолома і номерного знаку. При спілкуванні з водієм патрульні виявили ознаки наркотичного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «У Трушках поліція зупинила нетверезого водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають