середа, 14 серпня 2019 12:45

У селищі Ланна громада відкрила свій стоматкабінет
4

У Ланнівській амбулаторії повністю оновили стоматкабінет
Фото: Костянтин Удовиченко
У Ланнівській амбулаторії повністю оновили стоматкабінет
У Ланнівській амбулаторії повністю оновили стоматкабінет
У Ланнівській амбулаторії повністю оновили стоматкабінет

13 серпня в Ланнівській сільській амбулаторії відкрили оновлений стоматологічний кабінет.

Про це "Газеті" розповів Ланнівський сільський голова Костянтин Удовиченко.

Стоматологічний кабінет займає в двоповерховій будівлі Ланнівської амбулаторії дві кімнати. В одній ведуть прийом пацієнтів, друга - для обробки інструментацію. В обох встановили кондиціонери завдяки допомозі одного з підприємств району.

За словами Костянтина Удовиченка, коштом Ланнівської громади в приміщеннях зробили ремонт, витратили 240 тис. грн. Нове стоматологічне обладнання закупили ще в квітні за 300 тис. грн.

Понад місяць кабінет працював у "тестовому режимі", розповів сільський голова. В цей час лікар оформляв необхідні документи та отримував ліцензію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Ланнівської громади приєднають Верхню Ланну

Працюватиме на обладнанні приватний лікар. За оренду кабінету сплачуватиме близько 6 тис. грн на місяць. Безкоштовних послуг для населення не надаватимуть. Тут позиція громади принципова. Утім, обіцяють, що ціни будуть помірні.

У Варварівському навчально-виховному комплексі Карлівського району гостро постало кадрове питання. Тут чекають на кандидатів 10 вакантних посад.

Зараз ви читаєте новину «У селищі Ланна громада відкрила свій стоматкабінет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають