Ексклюзиви
середа, 15 травня 2019 16:30

У селі Шкарівка відбулися змагання з футболу

У селі Шкарівка відбулися змагання з футболу
1 місце та золоті медалі здобула команда "Граніт-Шкарівка", яку готували тренер-викладач ДЮСШ Артем Юрковський і вчитель фізичної культури Ольга Чорна. ФОТО: Білоцерківська РДА

13 травня на стадіоні "Колос" у с. Шкарівка відбулась відкрита першість Білоцерківської районної ДЮСШ з футболу серед команд юнаків, повідомили у прес-службі РДА. На відкритті змагань спортсменам побажала перемог директор ДЮСШ Ганна Яценко. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять учня та спортсмена Дроздівської ЗОШ Олексія Макарова, який передчасно пішов із життя.

1 місце та золоті медалі здобула команда "Граніт-Шкарівка", яку готували тренер-викладач ДЮСШ Артем Юрковський і вчитель фізичної культури Ольга Чорна. Повболівати та підтримати свою команду завітав на змагання і наставник юних футболістів президент СК "Граніт" Сергій Ковальчук, який вкладає свою душу та серце в дітей, переймається розвитком спорту в селі та районі.

Срібні медалі виборола команда Фурсівської ОТГ, яку підготувала учителька фізичної культури Тетяна Єжова, бронзові нагороди здобули футболісти Острійківської ЗОШ І-ІІІ ст., яку тренував представник команди Віктор Розпутній та вчитель фізичної культури Тетяна Овдєєва. Директорка Білоцерківської районної ДЮСШ Ганна Яценко нагородила переможців та призерів змагань кубками, медалями і грамотами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві нагородили найкращих матусь року

Традиційно відзначили футболістів у номінаціях:

"кращий гравець" - Богдан Ковальчук (ОНЗ Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.);

"кращий воротар" - Назар Мазуренко (ОНЗ Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.);

"кращий нападник" - Олександр Пашінський (Фурсівська ОТГ);

"кращий захисник" - Микола Власюк (Острійківска ЗОШ І-ІІІ ст.).

Близько 600 українських бізнесменів з'їхалися на Форум розвитку інноваційних виробництв, який 11 квітня пройшов у Білій Церкві. Обговорили перспективи розвитку промислових підприємств, обмінялися ідеями, планами і знаннями.

Зараз ви читаєте новину «У селі Шкарівка відбулися змагання з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають