неділя, 07 липня 2019 10:20

У Білій Церкві знімали фільм "Віддана"

У Білій Церкві знімали фільм "Віддана"
У парку Олександрія знімали фільм "Віддана". ФОТО: blitz.if.ua

Парк Олександрія став однією з локацій для знімання фільму "Віддана". Стрічка створена за романом Софії Андрухович "Фелікс Австрія". Він отримав літературну премію "Книга року ВВС" 2014-го.

Цей роман став бестселером в Україні. За п'ять років, за даними "Видавництва Старого Лева", продали майже 30 тис. екземплярів, пише ВВС.

Прем'єру запланували на початок 2020 року. Події фільму відбуваються в маленькому українському містечку на краю Австро-Угорської імперії наприкінці XIX - початку XX століття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичка Сталлоне приховувала українське коріння

Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але рятує двох дівчат - рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. Він виховує їх разом.

"Це історія про стосунки й незвичайні почуття, куди тісно вплітається естетика красивого вбрання та манери справжньої аристократії", - говорять автори фільму.

Український фільм "Гуцулка Ксеня" отримав Гран-прі міжнародного кінофестивалю в Японії. Проходив із 28 червня до 1 липня в місті Атамі, що має статус японського Голлівуда. Стрічку покажуть в усіх кінотеатрах країни.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві знімали фільм "Віддана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають