Ексклюзиви
субота, 06 липня 2019 08:25

Родичка Сталлоне приховувала українське коріння

6 липня 1946-го народився Сільвестр Сталлоне - зірка Голівуду.

Відомий за фільмами: "Рембо", "Таксі 3", "Нестримні", "Гонщик", "Роккі", "Вбивці", "Оскар" тощо.

Батько актора - Френк Сталлоне, косметолог із Сицилії, мати — Жаклін "Джекі" Лейбофіш астролог та актриса, народжена в єврейській сім'ї в Одесі. Прабабуся актора була із заможної єврейської родини Лейбовичів, що володіє кількома ткацькими фабриками і житловими будинками в самому центрі Одеси. Разом з чоловіком емігрувала до США, але своє походження приховувала, казала, що родом з Росії. У середині 80-х мати Сильвестра вирішила відшукати родичів в Україні. У цьому їй допоміг Михайло Горбачов. Генсек попросив її скласти для нього індивідуальний гороскоп. Вона погодилась, натомість попросила влаштувати їй поїздку на батьківщину. Сьогодні український родич сім'ї Сталлоне живе в Одесі і успішно займається бізнесом.

Автор: ТАСС
  Сілвестр Сталлоне
Сілвестр Сталлоне

Сталлоне народився у Нью-Йорку в кварталі, відомому під прізвиськом "Пекельна Кухня" (Hell's Kitchen) — притулку для хуліганів, наркоманів та бандитських зграй. Під час народження у Сталлоне були частково пошкоджені нервові закінчення обличчя — частина щоки, губ та язика так і залишились паралізованими. Тому пізніше він говорив, що в дитинстві відчув на собі усі ті почуття, що їх повинен був відчувати потвора Квазімодо.

Невиразна мова, усмішка та великі сумні очі стали в майбутньому візиткою Слая, псевдонімом актора

Батьки розлучились, коли хлопчику було 11 років. Слай був важкою дитиною. За 11 років навчання його виганяли з 14 шкіл, через погану поведінку. В 15 Сільвестер переїхав до матері у Філадельфію, де почав вчитися у спеціальній школі для важких підлітків. Там він активно зайнявся спортом, ходив до тренажерного залу та зрідка брав участь у театральних постановках. Сам Слай згадує свою жахливу родину та дитинство, як фільм жахів.

Протягом навчання викладачі постійно запевняли, що у нього немає таланту і актор з нього не вийде. Проте разом зі своїм товаришем по кімнаті в гуртожитку Джоном Герцфельдом писали сюрреалістичні п'єски і ставили їх у підвалах і церквах Маямі, за що його й відрахували з університету. Після цих подій йому довелося виконувати різноманітну роботу: був білетером, доглядачем у зоопарку, готував піцу.

Автор: ТАСС
  Сілвестр Сталлоне
Сілвестр Сталлоне

1970 року, працюючи швейцаром у нью-йоркському театрі "Баронет", погодився виступити оголеним у позабродвейській авангардній п'єсі "Вдача". Потім дебютував у кіно роллю в порнофільмі "Вечірка у Кітті та Стада". Отримував за знімання 100 доларів щоденно. Пізніше, коли актор став відомим, цю стрічку було повторно випущено на відео під назвою "Італійський жеребець" і вона зібрала непогані гроші.

24 березня 1975 року Сталлоне подивився боксерський поєдинок з Чаком Вепнером та Мухамедом Алі. Під враженнями Сільвестр за три дні написав сценарій фільму "Роккі" і почав пропонувати його різним кіностудіям. Студія "United Artists" погодилася викупити цей сценарій за 315 тисяч доларів, але при умові, що головну роль виконуватиме Берт Рейнолдс або Пол Ньюмен. Сталлоне поставив умову, що в головній ролі з'явиться він сам. Стрічка заробила у прокаті 100 мільйонів доларів, а актор заробив 10 мільйонів. Майже одразу він потрапив до вищої голлівудської ліги.

Найбільшу славу актору принесла серія фільмів "Рембо" про ветерана В'єтнаму Джона Рембо, який не може байдуже ставитися до довколишньої його несправедливості і перетворюється на самотнього месника, вправно використовуючи здобутий військовий досвід, власну силу та свої майже надлюдські здібності.

У 1974 Сільвестр Сталлоне одружився з акторкою Сашою Кзак. Через 9 років пара розлучилась, проте вони мають двох спільник синів Сейджа та Серджіо Мунблуд. Того ж року, після розлучення Сталлоне одружився вдруге з данською акторкою Бриджит Нільсен. Проте, їхній шлюб протримався лише два роки. Втретє чоловік одружився через 10 років з Дженіфер Флавін. Подружжя досі знаходиться у шлюбі й мають три доньки Софію Роуз, Сістін Роуз та Скарлет Роуз.

Мав романтичні відносини з моделями Сюзан Ентон, Енджі Еверхат і Памелою Андерсон.

Автор: ТАСС
  Сілвестр Сталлоне
Сілвестр Сталлоне

13 липня 2012 року в житті актора відбулася трагедія — помер найстарший син Сільвестра Сталлоне 36-річний Сейдж.

У 2018 році Сталлоне звинуватили в груповому зґвалтуванні. Сільвестра звинуватила жінка, котра якось приходила до нього в офіс на ділову зустріч. Чоловік пообіцяв розглянути кандидатуру акторки-початківця, але жінка не очікувала, що настільки близько. Набув розголосу й більш брудний скандал. Сталлоне звинуватили у груповому зґвалтуванні неповнолітньої. Поліцейський підтвердив її слова. У зґвалтуванні та фізичному насильстві, яке сталося 30 років тому, актора звинуватила його зведена сестра. Це підтвердив син потерпілої, розповівши, що Сталлоне виплатив його матері 2 мільйони доларів за мовчання.

Автор: ТАСС
  Сілвестр Сталлоне
Сілвестр Сталлоне

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назарій Яремчук "упіймав" рак після Чорнобиля

Пам'ятник українському поету та художнику Тарасу Шевченку відкрити у Вашингтоні 27 червня 1964-го.

Радянська влада була проти спорудження пам'ятника. Через власних агентів поширювали думку, що Шевченко - ненависник католиків, православних, росіян, поляків і прихильник комунізму.

Зараз ви читаєте новину «Родичка Сталлоне приховувала українське коріння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути