Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2019 16:01

У Білій Церкві запустять завод із виробництва електрофурнітури

"Днями їздив до індустріального парку Біла Церква. Протягом року тут збудували перший завод Plank, який через місяць почне працювати на повну потужність. Будемо виробляти електрофурнітуру. Переконаний, що в Україні можна дешево та якісно виробляти все те, що імпортуємо із Польщі, Китаю та інших країн. Перша тестова продукція нашого заводу - уже на полицях місцевого "Епіцентру", - повідомив підприємець та інвестор 53-річний Василь Хмельницький на своїй сторінці у Facebook.

Автор: ukranews.com
  Василь Хмельницький на заводі, який буде запущений на повну потужність через місяць
Василь Хмельницький на заводі, який буде запущений на повну потужність через місяць

Це буде єдиний в Україні завод, що вироблятиме такий вид продукції. Площа території - 11,7 га. Крім автомобільних доріг, на ділянку завели залізничну гілку, поруч розташована станція Роток. Працюватимуть на новому заводі до 100 співробітників.

2019 року планують запустити ще два заводи в індустріальному парку. Співпрацюватимуть із підприємством "Волиця АГРО".

"Ми придбали ділянку 4 га, на якій плануємо побудувати сучасний елеватор. Створимо 100 робочих місць. Продукцію, зібрану на підприємствах компанії, зберігатимуть на новому елеваторі і в подальшому відправлятимуть за кордон, - розказав директор підприємства "Волиця-Агро" Володимир Покровський в інтерв'ю місцевому телеканалу "Крокус".

Очікують, що долучиться ще один інвестор. Хто саме, поки що не розголошують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запорізькій області зведуть найбільший в Україні річковий термінал "НІБУЛОНа"

Всього індустріальний парк Біла Церква має 70 га землі промислового призначення з усією необхідною інфраструктурою. У квітні 2018 року Мінекономрозвитку включив його до реєстру індустріальних парків.

Автор: abcnews.com.ua
  Завод Plank збудували за рік
Завод Plank збудували за рік

Завод, що виготовлятиме електроустановчі системи Plank Electrotechnic, входить до складу конгломерату UFuture Investment Group. Його засновником є Василь Хмельницький.

У травні до Дня Києва відкриють новий пішохідний міст, який з'єднає Володимирську гірку й Арку дружби народів. Мер Кличко вказав, що міст буде 210 метрів завдовжки, а підлога прозорою.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві запустять завод із виробництва електрофурнітури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають