четвер, 03 січня 2019 16:20

У 14-тисячній Карлівці відновили рух міського автобуса

У 14-тисячній Карлівці відновили рух міського автобуса
Відновлено пасажирські перевезення у Карлівці Фото: np.pl.ua

Через поламку двигуна він не виходив на маршрути із 19 грудня. Більше 2 тижнів мешканці Карлівки мали великі незручності. З 14-ї години 3 січня рух міського автобуса відновився.

Про це повідомили у Карлівській міській раді.

"Люди звикли, що з околиць до центру можна дістатися без проблем. Адже там також є багатоповерхова забудова: великі житлові масиви свого часу зводилися навколо механічного заводу, спиртзаводу, цукрозаводу", - розповіла заступник міського голови Карлівки Ірина Грінблат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорога із Щербанів у Полтаву: хочеш удвічі дешевше — пройдися пішки

Комунальний автобус розпочав пасажирські перевезення у Карлівці в липні 2017 року. Усі зміни у графіку його руху публікуються на офіційному сайті міської ради. Як розповіли в управлінні житлово-комунального господарства, це єдиний автобус, який курсує містом із 6 до 21 години. Обслуговує 7 маршрутів. Відстань від центру міста до району спиртзаводу — близько 8 км. Невеликий автобус РУТА за день перевозить в середньому 320 пасажирів, у тім числі й пільгових категорій.

У Вінниці впроваджують нові методи оплати для пасажирів.

У громадському транспорті міста в найближчий час розрахуватися за поїздку вдасться за допомогою власного смартфону

Зараз ви читаєте новину «У 14-тисячній Карлівці відновили рух міського автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають