Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2019 16:58

Спиртзавод-банкрут заплатив приватній особі понад 73 тисячі гривень

Спиртзавод-банкрут заплатив приватній особі понад 73 тисячі гривень
У Карлівці державні виконавці стягнули з спиртзаводу-банкрута заборгованість по зарплаті працівника. Фото: poltava.adm-pl.gov.ua

Із державного підприємства "Жовтневий спиртзавод" у місті Карлівка Полтавської області державні виконавці стягнули заборгованість із зарплати працівникам.

Про це повідомили на сайті Полтавської районної державної адміністрації.

Жовтневий спиртзавод нині перебуває в судовій процедурі банкрутства. На підприємстві кілька років накопичувалася заборгованість із зарплати.

Зокрема, одному з працівників не виплатили понад 73 тис. грн.

Співробітники Карлівського районного відділу державної виконавчої служби провели передбачену законом процедуру та стягнули заборгованість на користь приватної особи.

"Наразі підприємство не має заборгованості перед працівниками", – повідомив начальник головного управління юстиції в Полтавській області Олег Тимченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 6 тисяч хабара чиновник "попав" на 153 тисячі гривень

Стягнення боргів із заробітної плати на користь працівників є одним із ключових завдань Головного управління юстиції у Полтавській області. Його начальник нагадує працедавцям, що оплата праці здійснюється в першочерговому порядку. Своєчасність та обсяги виплат працівникам не можуть бути поставлені в залежність від здійснення інших платежів та їхньої черговості.

У Києві 16 інспекторів штрафують водіїв, які неправильно припаркували свої автомобілі. У разі несплати за 30 днів залучають виконавчу службу

Зараз ви читаєте новину «Спиртзавод-банкрут заплатив приватній особі понад 73 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають