понеділок, 24 червня 2019 10:40

Шоу до закриття 85-го театрального сезону: попереду 5 концертів

23 червня відбувся другий концерт на честь закриття 85-го сезону в театрі ім. Саксаганського, в Білій Церкві.

Незважаючи на зливу, що вирувала містом годину, якраз перед початком шоу, концерт відбувся. Зал був заповнений. Деякі глядачі приходили мокрі і з запізненням.

Автор: Lyudmila Polyanskaya
  Колектив театру Саксаганського під час концерту
Колектив театру Саксаганського під час концерту

Саксаганці дві години показували вокальні, театральні, танцювальні номери. Окремо виступив оркестр, який у повному складі повернувся до театру тиждень тому.

Особливі овації викликали пісні "Фантазер" і "Цветет малина за окном". Як зазначили ведучі, Валерій і Анна, пісні виконують на численні прохання глядачів.

Крім того, до глядачів вийшов відновлений на посаді директора В'ячеслав Усков. Він подякував і розказав про плани 86-го сезону.

"Цей рік був тяжкий. Я відкривав 85-ий сезон, на жаль не працював в театрі весь рік, і ось закриваю його. За півтора місяці ми представимо Вам нову програму, з новини акторами та артистами. Вже набираємо балет і талановитих молодих акторів з театральних інститутів. Готуємо дві нові вистави", - сказав В'ячеслав Усков.

Автор: Lyudmila Polyanskaya
  На сцені сильна половина саксаганців. Виконують пісню "Цветет малина за окном"
На сцені сильна половина саксаганців. Виконують пісню "Цветет малина за окном"

Під час концерту представили трьох членів колективу, одного актора та двох вокалістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У театрі зі скандалом поміняли директора

На святі була присутня депутатка Київської обласної ради Наталія Бігарі, яка зі сцени привітала і театр, і присутніх у залі.

Шоу-програми відбудуться 27 червня о 19:00. 29 і 30 червня по два сеанси: о 14:00 та о 18:00.

Національний банк України випустить монету, присвячену Панасу Саксаганському. На лицьовій стороні буде викарбуваний герб України (праворуч), під ним напис "Україна". А у центрі на улюбленому кріслі Саксаганського лежатиме капелюх, ліворуч – дзеркальний абрис актора, що тримає в руці маску. Праворуч, звичайно, розміщена театральна завіса.

Зараз ви читаєте новину «Шоу до закриття 85-го театрального сезону: попереду 5 концертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають