Ексклюзиви
четвер, 11 липня 2019 11:25

Представники Агентства США відвідали Білу Церкву

Представники Агентства США відвідали Білу Церкву
У Білій Церкві говорили про енергетичну безпеку. ФОТО: bc-rada

Геннадій Дикий зустрівся з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Говорили про співпрацю в рамках Проекту енергетичної безпеки в Україні.

2018 року Біла Церква стала партнером проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні". Наше місто було обране з-поміж 33 інших міст України. Воно відповідає всім необхідним критеріям відбору щодо довгострокового планування міста, енергетичного менеджменту та диверсифікації генерації теплової енергії в місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція вилучила партію "гречки" на виборах

70% теплопостачання в місті забезпечує КП "Білоцерківтепломережа". Інші 30% - КП "Білоцерківська ТЕЦ". У Білій Церкві 97% опалюваної площі забезпечі тепловими лічильниками. Вартість опалення в Білій Церкві становить 1 550 грн/Гкал, повідомляють на сайті міської ради.

У результаті зустрічі вирішили:

- розробити схему теплопостачання Білої Церкви

- підготувати стратегічну інвестиційну програму

- сформувати економічно обґрунтовані тарифи.

Планують підписати меморандум.

Активісти почали розвантажувати контейнери біля дому мера міста Геннадія Дикого. Сюжет з акцією протесту виклав на своїй сторінці В'ячеслав Вовченко. Він голова ГО "Асоціація учасників бойових дій і учасників АТО" .

Зараз ви читаєте новину «Представники Агентства США відвідали Білу Церкву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають