понеділок, 01 липня 2019 14:11

Не дали змоги висловитися: Сергій Кандауров коментує своє звільнення

Не дали змоги висловитися: Сергій Кандауров коментує своє звільнення
Сергій Кандауров висловився щодо свого звільнення у соціальній мережі. Фото: Главком

На сесії Білоцерківської міської ради мер Геннадій Дикий заборонив звільняти Володимира Грибовського - директора парку ім. Тараса Шевченка, Сергія Кандаурова - директора Білоцерківського вантажного авіаційного комплексу та Дмитра Козачука - директора КП "Міськреклама". Рішення про звільнення були прийняті незаконно.

Постанову розглядали повторно. Сергія Кандаурова звільнили.

"Депутати навіть не дали мені слова", - публікує на своїй сторінці у Facebook колишній директор вантажного авіаційного комплексу. Він єдиний, хто коментував ситуацію зі звільненням.

Прозвітував у соціальній мережі про виконану роботу.

"Біла Церква отримала міжнародний грант від Європейської комісії на розробку пред-ТЕО. Держава проявила інтерес до розвитку авіаційного комплексу як міжнародного багатофункціонального аеропорту. Створили окрему робочу групу від проекту аеропорту Біла Церква. До неї ввійшли представники керівництва державних департаментів стратегічного планування Національної транспортної стратегії, області, району, Державіаслужби тощо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Біля аеропорту з'являться готелі, ресторани"

За керівництва Сергія Кандаурова міська влада оформила землі під власністю, яку передали від Міністерства оборони в Гайку. Це стосується промислової зони і території авіаційного комплексу.

"Вже погодили проект відкриття міжнародного пункту пропуску через державний кордон і отримання статусу міжнародного. Проходимо конкурсний відбір за програмою ООН. Це розбудова екоіндустріальних парків. Хотіли оновити технопарк Гайок. Створили умови для отримання власності громади цілісного аеродромного комплексу".

"Українська авіаційна транспортна компанія схвалила передачу цієї частини громаді, що перебуває у них на балансі. Вони готові безоплатно передати частину майна, яка необхідна для реалізації проекту"

Колишній керівник назвав причини його відставки.

"Аеропорт почав боротьбу ву сфері авіаційного бізнесу України. Це об'єкт для вкладання інвестицій із боку іноземних компаній. Столичним бізнесменам не подобається, що гроші вкладаються у наш аеропорт, а не в їхнє підприємництво. Вони вимагають закрити проект. У першу чергу поміняють керівництво. Це пригальмує розпочатий процес. Далі припинять сертифікат аеродрому і його служб. Для цього потрібно лише, щоб у підприємства не вистачило грошей на розбудову авіаційного пункту пропуску через державний кордон, оновлення системи служби безпеки, ремонт місця для стоянок літаків та злітно-посадкову службу. Тоді у міської влади не буде бажання виділяти на це гроші".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнили трьох директорів комунальних закладів міста

Ділиться особистими враженнями від роботи.

"Святкували 90-річчя підприємства. З усіх запрошених депутатів і представників міської влади з'явився лише Геннадій Дикий. Він прийшов тому, що вручав нагороди ветеранам і співробітникам фірми. Депутати ігнорували всі заходи і презентації своїх планів. Я так і не став для депутатів "своїм".Тому нам і не виділяли кошти. Роботу я знайду. А чи закриють аеродром Біла Церква - залежить від представників громади".

Сергій Кандауров працював над розвитком аеропорту Біла Церква 4 роки. За його керівництва розробили стратегію розвитку компанії.

Зараз ви читаєте новину «Не дали змоги висловитися: Сергій Кандауров коментує своє звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають