Ексклюзиви
пʼятниця, 05 квітня 2019 14:55

Ліквідували комуністичні осередки

Ліквідували комуністичні осередки
Вказана громадська організація виявилася недобросовісним орендарем, адже має великі борги перед містом. Фото: Facebook

За сприяння ВО "Свобода" та ВГО "Сокіл" на черговій сесії 28 березня Білоцерківська міська рада ухвалила виважене рішення щодо надання пільгової оренди приміщень ветеранським громадським організаціям за схемою "одна організація – одне приміщення", повідомляє на своїй сторінці у Facebook Білоцерківська Свобода.

Таким чином, міська рада відмовила у наданні пільги на 6 приміщень Білоцерківській міській організації ветеранів, залишивши їм одне приміщення.

Протягом січня-лютого білоцерківські сокільці провели низку рейдів у вищезгаданих осередках організації ветеранів. Як з'ясувалося, у Білій Церкві майже не лишилося ветеранів Другої світової війни. Та й ті, що є, до цієї організації не мають жодного стосунку. Приміщення використовували неефективно (працювали по 2-3 години на добу кілька разів на тиждень), а деякі були зачинені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" і комуністи орендують офіси на пільгових умовах

Також виявили безліч комуністичної та радянської символіки, що порушує українське законодавство. Неодноразово приміщення використовували як штаби антиукраїнських організацій і партій.

За пропозицією секретаря міської ради, депутата від ВО "Свобода" Вадима Кошеля, є намір перевести їх до одного із найбільших приміщень, яке вивільнилося на вул. Ярослава Мудрого, дитячу бібліотеку, яка наразі в аварійному стані.

У Білій Церкві розгалужена бібліотечна система, тож активні люди похилого віку для зустрічей та спілкування можуть користуватися їхніми приміщеннями, а також завітати до Територіального центру.

Олександр Мамай входить до п'ятірки найбагатших міських голів України. Відомий своєю любов'ю до Радянського Союзу - на сесіях читав вірші про Леніна і цитував гімн Союзу. Минулоріч на 9 Травня організував ходу пам'яті із комуністичною символікою. Це була його друга каденція.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідували комуністичні осередки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають