Ексклюзиви
пʼятниця, 12 травня 2017 12:02

"Регіонали" і комуністи орендують офіси на пільгових умовах

"Регіонали" і комуністи орендують офіси на пільгових умовах
В Україні заборонена Комуністична партія. Фото: вільні джерела

Партія регіонів та Комуністична партія продовжують вести активну діяльність.

Про це заявили в Комітеті виборців.

ПР та КПУ досі орендують комунальні приміщення в низці областей.

"На сьогодні окремі міські ради фактично дотують ПР та КПУ, надаючи їм комунальне майно за пільговими цінами. При цьому ці партії є фактично мертвими, а їхню діяльність активно вивчають правоохоронні органи та СБУ", - заявив голова КВУ Олексій Кошель.

ПР орендує комунальні приміщення в 6 областях, переважно на Сході України: у Бахмуті (Донецька обл.), Мелітополі (Запорізька), Горішніх Плавнях, Лубнах (Полтавська), Ромнах (Сумська), Первомайському (Харківська) та Ковелі (Волинська). КПУ орендують офіс у Токмаку (Запорізька обл.)

Партії також ведуть іншу діяльність, відображену в їхніх фінансових звітах. Так, за І квартал 2017 року ПР загалом витратила на свою діяльність 26 тис. грн, з них усі кошти пішли на послуги зв'язку. На рахунки "регіоналів" також надійшло 30 тис. грн внесків. Комуністи витратили в ІІ кварталі 2016 року на власну діяльність 394 тис. грн.

Загалом, на сьогодні за пільговими цінами партії орендують офіси у 41 місті обласного значення. Як правило, вартість оренди становить символічну ціну - 1 грн на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілкула потягли на допит

У січні 2016 року в Україні остаточно заборонили Комуністичну партію. Вищий адміністративний суд відмовив у відкритті касаційного провадження за скаргою комуністів.

Закон "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки" набув чинності у травні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" і комуністи орендують офіси на пільгових умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути