неділя, 26 травня 2019 10:08

Кіндер-сюрприз, радянська форма та танці – у Карлівці пролунав останній дзвоник

Кіндер-сюрприз, радянська форма та танці – у Карлівці пролунав останній дзвоник
У Карлівці пролунав останній дзвоник. Фото: Ірина МАРТИНЮК

24 травня для 192 учнів Карлівської ЗОШ №4 на Полтавщині пролунав останній дзвоник.

На святі побував журналіст "Газети".

Розпочалося воно із танцю школярів з улюбленим персонажем – Кіндером-сюрпризом. Молодші учні вивели на сцену винуватців свята - п'ятьох 11-класників. Дівчата були одягнені у шкільну форму радянського часу - коричневі сукні та білі фартухи.

"Хоч багато хто і відмовляється від цієї традиції, наші діти так захотіли, та й ми пригадуємо свою молодість", - розповіла мама 11-класниці Наталія Тарасовська.

На святі не було жодного посадовця. До дітей, учителів і батьків звернулася директор школи Наталія Плахотнича. Вона вручила грамоти та відзнаки кращим учням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У райцентрі паркан розмалювали вишивкою

Виступали шкільні творчі колективи. На завершення свята, що тривало 45 хв., дітвора з радісними вигуками "Ура! Канікули!" кинулася обіймати Кіндер-сюрприза, а потім всі пішли на останній урок.

У селі Розсошенці Полтавського району на останній дзвоник, 24 травня, одинадцятикласники прийшли у чорних і білих футболках замість форми.

Зараз ви читаєте новину «Кіндер-сюрприз, радянська форма та танці – у Карлівці пролунав останній дзвоник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають