Ексклюзиви
неділя, 10 лютого 2019 09:46

Чоловік у Котелевському районі вдома виготовляв рушниці

Чоловік у Котелевському районі вдома виготовляв рушниці
У чоловіка з Котелевського району вилучили дві саморобні рушниці. Фото: pl.npu.gov.ua

Рівно рік тому у Котелевському районі Поліцейські вилучили у чоловіка незаконну зброю — дві саморобні гладкоствольні рушниці для стрільби патронами 12-го калібру.

Про наявність зрої у 52-річного поліцейським повідомили місцеві. Під час проведення санкціонованого обшуку домогосподарства працівники поліції виявили та вилучили предмет, схожий на вогнепальну зброю, повідомили на сайті обласної поліції.

Відповідно до висновку експертизи, предмет виявився нестандартною гладкоствольною зброєю, виготовленим саморобним способом та придатним для стрільби патронами 12-го калібру. Чоловік пояснив, що виготовив зброю самотужки декілька років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму затримали людину Кадирова із золотим пістолетом

У селі Абазівка на Полтавщині працює первинна мисливська організація №12, що об'єднує 36 членів. Кілька разів її визнавали найкращою в районі та області, однією з кращих в Україні. Премії за ці перемоги витрачали на потреби бійців батальйону "Полтава".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік у Котелевському районі вдома виготовляв рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають