понеділок, 12 серпня 2019 17:05

Баскетбольна збірна зі США навчала білоцерківців

Баскетбольна збірна зі США навчала білоцерківців
Збірна зі США у показовій грі поступилася білоцерківським баскетболістам. Фото: Spartak Dobriyranok

10 серпня у Білій Церкві пройшов День баскетболу. Збірна студентів зі США "Спорт річ" зіграла з білоцерківською командою "Рух молоді". Гра була показовою для 70 дітей зі всієї України, які займаються баскетболом, та всіх уболівальників цього виду спорту. Завершилася з рахунком 81:66. Перемогу здобули білоцерківці.

"Ми приїхали в Україну не просто передавати досвід, а й навчитися нового у вас", - зазначив тренер команди зі штатів Том Шуберт. Він окремо провів для дітей майстер-клас, навчив їх трюків.

Також на захід запросили 40-річного дворазового чемпіона національної баскетбольної асоціації, чемпіона України Станіслава Медведенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжний футбол та вітрильний спорт - як дивуватимуть на музичному фестивалі

Він розповів історію свого успіху та відповів на запитання майбутніх баскетболістів. Саме у Білій Церкві баскетболіст забив свій перший триочковий м'яч.

Чоловічу збірну України з баскетболу очолив тренер з Латвії Айнарс Багатскіс. Фахівець також працюватиме у "Київ-Баскет".

Зараз ви читаєте новину «Баскетбольна збірна зі США навчала білоцерківців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають