неділя, 28 липня 2019 12:24

Пляжний футбол та вітрильний спорт - як дивуватимуть на музичному фестивалі

На музичному фестивалі MRPL City-2019 у Маріуполі гості зможуть покататись на вітрильниках, взяти участь у пляжних спортивних іграх і подивитися матчі чемпіонату України з вуличного баскетболу.

Однією з новинок фестивалю буде "Школа вітру" - проект популяризації вітрильного спорту та пляжної культури.

Як повідомляють організатори MRPL City-2019, усіх бажаючих навчать керувати вітром і підкорювати хвилі Азовського моря за допомогою спеціального спорядження.

  MRPL City-2019 буде дивувати пляжним спортом. Фото: zi.ua
MRPL City-2019 буде дивувати пляжним спортом. Фото: zi.ua

На території фесту також проведуть Чемпіонат України зі стрітболу – вуличного підвиду баскетболу, де один проти одного грають команди спортсменів з трьох осіб. Взяти участь у Відкритому Кубку України можуть не тільки чоловіки, а й команди жінок.

Для команд любителів пляжного спорту буде організовані волейбольні та футбольні змагання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля війни: стали відомі учасники фестивалю на Донбасі

9-11 серпня в Маріуполі на пляжі "Піщаний" відбудеться щорічний музичний фестиваль MRPL City 2019. FAN квиток на фестиваль коштує 750 гривень. За вільне переміщення по всій території фестивалю, крім зони VIP Tablе потрібно заплатити 950 гривень. Ціни на квитки VIP Table коливаються від 2 тис грн, в залежності від розташування столика.

Зараз ви читаєте новину «Пляжний футбол та вітрильний спорт - як дивуватимуть на музичному фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі