середа, 28 січня 2015 11:32

У Києві міліція зупинила будівництво 4 великих житлових комплексів

У Києві міліція зупинила будівництво 4 великих житлових комплексів
Фото:forum.domik.ua

Співробітники міліції зупинили будівництво чотирьох житлових комплексів у Києві, яке велося без дозвільних документів.

Про це повідомили в прес-службі МВС України , пише "Новый Регион".

"В результаті проведених слідчих дій зупинено чотири будівництва житлових комплексів "Жемчужина Троещины", "Сосновый бор", "Східна Брама" і "Мозаика", які здійснюються без дозвільних документів. Вилучена будівельна техніка", - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що правоохоронці провели ряд обшуків самовільних будівництв у столиці на самовільно захоплених земельних ділянках.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. За даними ЗМІ, ЖК "Сосновый бор" і "Мозаика" входять в портфель проектів керуючої компанії "Сіті Груп", що об'єднує фінансові, інвестиційні, проектні, будівельно-монтажні, експлуатаційні, девелоперські та виробничі організації.

Замовником будівництва ЖК "Жемчужина Троещины" по вул. Закревського, 42А виступало ТОВ "Континентбуд", однак у березні 2014 року компанія делегувала свої права і обов'язки по функції замовника ТОВ "Радуга сити ЛТД" з метою "захисту інтересів інвесторів".

Замовником будівництва ЖК "Східна Брама" по вул. Світла поблизу станції метро "Бориспільська" в Києві виступило ТОВ "Укркарго". У березні 2012 року "Укркаргобуд" (Київ), яка виступає генеральним підрядником будівництва ЖК "Східна Брама", позбавили ліцензії на здійснення будівельної діяльності через порушення нормативно-правових актів з охорони праці та ліцензійних умов. Будівництво зазначених житлових комплексів окремі ЗМІ пов'язують з Анатолієм Войцеховським, який також пов'язаний з групою компаній "Укогруп", створеної внаслідок злиття будівельно-профільних, фінансових і девелоперських структур, що працюють на ринку нерухомості з 1998 року.

Зараз ви читаєте новину «У Києві міліція зупинила будівництво 4 великих житлових комплексів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути