середа, 02 жовтня 2013 12:55

П'ятірка найдорожчих готельних номерів, які можна винайняти в Україні
7

Donbass Palace, Донецьк
Premier Palace Hotel, Київ
Premier Palace Hotel, Київ
 Fairmont Grand Hotel, Київ
 Fairmont Grand Hotel, Київ

Пяте місце: Premier Palace Hotel, 3500 евро за добу.

Королівські апартаменти в Premier Palace на бульварі Шевченка. "Для гостей в віп номерах є власний дворецький, який виконує будь- які забаганки, - пояснює менджер Андрій. - Також є можливість користуватися тренажерним залом, сауною та басейном. Безкоштовно можна замовити кімнату для переговорів на 6 осіб, також безкоштовно попрасують дві речі. Також у вартість номеру включені сніданок, вечеря та солодка година протягом дня, тобто є можливість попити чаю або кави з печивом".

Четверте місце: Hyatt Regency Kiev, 4330 евро за добу

Президентський номер займає весь поверх на 210 кв. М . Має величезну терасу з якої видно Софіївську площу та Михайлівський Собор.

"Найвишуканішою є ванна у президентському номері, сама ванна дизайнерська з плазмовим екраном телевізора, - пояснюють у службі замовлень. - Окрема парова і душова кімнати. Охорона в номері не передбачена. Відвідувачам можна користуватися спортзалом, сауною та джакузі. Також передбачений сніданок та легка вечеря, що може складатися з алкогольного коктейлю та канапе."

Третє місце: Donbass Palace, 6 000 євро за добу

Президентський люкс в Donbass Palace включає хол, круглу вітальню з мармуровим столом, їдальню і королівську спальню з ліжком під балдахіном. Антикварні меблі, вишукані тканини і кришталеві люстри прикрашають кожну кімнату. У номері є дві ванні кімнати. Перша обладнана підігрівом підлоги, акустичною системою, підключеної до телевізора, збільшувальним дзеркалом, а друга - турецькою лазнею. Є в апартаментах навіть власний 3D кінотеатр на сім глядачів. Королівських постояльців щодня пригощають вишуканим вином. З вікон розкішного королівського люкса Donbass Palace відкривається 360-градусний панорамний вид на місто.

"Номер потрібно бронювати заздалегідь, а також внести за нього стовідсоткову передплату, - попереджає менеджер Юлія. - Гостей можемо зустріти зранку, в цей номер заселяєм з 9 години ранку і виселяємо за потреби навіть о шостій вечора. У вартість також входить сніданок, відвідування саун та басейну."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вухаті стільці і дзеркальні пінгвіни - вражаючі меблі у вигляді тварин

Друге місце:  Fairmont Grand Hotel, 12 тисяч евро за добу

Президентські апартаменти в готелі Fairmont , який нещодавно відкрився на Набережно - Хрещатицькій , займають все крило на одиннадцятому поверсі. Їх площа - 220кв. м. До послуг гостей - спальня , вітальня , їдальня на 8 персон , житлова кімната з 52- дюймовим телевізором і ванна .

"В номері найдорожчі дерев'яні меблі з Канади та Італії, - повідомив адміністратор. - У цю ж вартість входить замовлення простішого номера з серії голд. Він знаходиться поруч із королівським. У вартість також включені вечірні канапе та сніданок. Протягом всього дня можна пити соки та чай, а алкогольні напої включені у вартість лише протягом двох годин ввечері "

Перше місце: InterContinental 12 838 евро за добу

Найдорожчі президентські апартаменти - в InterContinental 12,8 тисяч евро або 133 тис грн. Така максимальна ціна найшикарніших апартаментів готелю InterContinental , що на вулиці Житомирській.

"Тут часто зупиняються українські політики, - коментує одна з покоївок готелю. - Їхні імена розголошувати суворо заборонено. Всі хто буває в президентському номері залишають непогані чайові, зазвичай на столику. Одного разу отримала сотню доларів."

Вхід до найдорожчого номеру окремий. Також номер має окремий ліфт, власну охорону та кнопку цілодобового виклику персоналу. Крім спальні , вітальні , ванної , вбиральні є окрема гостьова кімната. З вікон можна побачити дзвіницю Софії Київської. У номері - міні - кухня, бар , срібний посуд , прямий телефонний зв'язок , колекція книг і картин .

 

Зараз ви читаєте новину «П'ятірка найдорожчих готельних номерів, які можна винайняти в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути