Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2014 13:07

Декілька сімей загиблих "Небесної сотні" отримають нові квартири

Декілька сімей загиблих "Небесної сотні" отримають нові квартири

Кілька сімей загиблих з "Небесної сотні" отимають житло. Про це заявила комерційний директор групи компаній "Інтергал-Буд", Юлія Горох.

"Ні для кого не секрет, що будівельна галузь в нашій країні - одна з найбільш корумпованих, і зараз у нас з'явилася можливість змінити цю ситуацію, багато в чому завдяки тим людям, які боролися на Евромайдане, стояли на передовій, і, на жаль, загинули", - розповіла Юлія Горох, коментуючи рішення компанії.

Юлія Горох вже назвала три сім'ї, які в числі перших отримають житло:

"Так сталося, що покупцями одній з квартир в ЖК "Паркові озера" стала сім'я Бондаревих, думаю, всі вже читали в інтернеті про Сергія Бондарєва, загиблого при першому штурмі біля Будинку Профспілок, у нього залишилася дружина на восьмому місяці вагітності і непогашена розстрочка за квартиру. Наша компанія прийняла рішення погасити залишок по цій розстрочці. У Львові будуть передані квартири в наших споруджуваних житлових будинках сім'ям, які втратили рідних під час зіткнень. Квартиру також отримає сім'я зовсім молодого Костенко Ігоря, який працював журналістом інтернет-видання "Спортаналитика". Також ми надаємо однокімнатну квартиру в житловому комплексі "Яскравий" в Оболонському районі родині жорстокого вбитого В'ячеслава Веремія, журналіста видання "Вести", у якого залишилася дружина та чотирирічний син".

За словами Юлії Горох, подібні обговорення ведуться у Львові за участю обласної ради. За попередніми даними, там планується виділити від 12-и до 18-и квартир сім'ям загиблих у "Небесній сотні".

Про необхідність і важливість соціальної відповідальності забудовників висловився і Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації Будівельників України:

"Величезне спасибі всім, хто ходив на Майдан, брав участь у протестах, допомагав, носив продукти і поширював інформацію в Фейсбуці, всіляко підтримуючи боротьбу з корупційними режимом, всім, хто ночами і днями стояв на барикадах. Ми повинні віддати належне тим людям, які загинули, допомагаючи їх сім'ям. Я вдячний компанії "Інтергал-Буд" за таку важливу ініціативу, і закликаю всіх будівельників приєднатися до соціальної відповідальності".

За словами Парцхаладзе, 05 березня 2014 року відбудеться зустріч директорів КСУ, на якій ця ініціатива буде запропонована всім нашим колегам у всіх регіонах України.

"Потрібно об'єднатися і надати допомогу. Необов'язково виділяти житло, потрібно і фінансову допомогу надати, оскільки ситуації у всіх сім'ях різні", - зазначив Парцхаладзе.

Також було висловлено думку щодо ситуації в Криму і про підтримку сімей українських військових, які на відміну від російських військових, які не мають власного житла і змушені тулитися в бараках.

"Я б звернув увагу на таку тему, як освіта. Тому що у багатьох загиблих залишилися діти, яких треба вчити, треба виховувати, треба оздоровлювати".

Зараз ви читаєте новину «Декілька сімей загиблих "Небесної сотні" отримають нові квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути