середа, 03 червня 2009 18:46

Ніколас Кейдж продає п"ять особняків та острів

  Дім Ніколаса Кейджа в Новому Орлеані, побудований 1830 року. За легендами, в ньому водяться привиди
Дім Ніколаса Кейджа в Новому Орлеані, побудований 1830 року. За легендами, в ньому водяться привиди

Американський актор Ніколас Кейдж, 45 років, через кризу виставив на продаж п"ять своїх особняків. Він має нерухомість у п"яти країнах світу, яку оцінюють у $48 млн.

Голлівудський особняк у старовинному стилі, що в районі Бель Ейр, Кейдж придбав у співака Тома Джонса за $6,6 млн. Будинок має дев"ять ванних, ігрову кімнату, кінозалу, винний погріб, величезний басейн та сад із фонтаном. Торік актор безуспішно намагався його продати за $30 млн. Тепер згоден за $19,5 млн.

Також Кейдж виставив на продаж два особняки у Новому Орлеані. Зокрема легендарний триповерховий будинок із привидами, побудований 1830 року в класичному стилі. Актор ним майже не користується —  боїться бути там на самоті. Розпрощатися з привидами він згоден за $3,5 млн.

За дім у Лас-Вегасі з басейном, професійним театром, гаражем на 16 автомобілів Ніколас хоче $9,5 млн. А за маєток у старовинному стилі, що в штаті Род-Айленд — майже $16 млн. Цей будинок із сірого каменю — найбільший. Має 28 кімнат, 12 спалень, дві кухні, тренажерну залу, три бари, сауну, а також театральний та концертний холи.

Також Кейдж виставив на продаж невеличкий острів у Карибському морі. За формою він нагадує листок. Острівець малолюдний і має джерело прісної води. Його актор оцінив у $7 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ніколас Кейдж продає п"ять особняків та острів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути