Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2008 16:14

Місце в собачому готелі бронюють за тиждень

Автор: фото: Євген Колесник
  Для котів і собак Вікторія Кіщенко виділила дві окремі кімнати у своєму приватному будинку в столичному районі Караваєві Дачі
Для котів і собак Вікторія Кіщенко виділила дві окремі кімнати у своєму приватному будинку в столичному районі Караваєві Дачі

— Живемо втрьох — я, кіт Леопольд і собака Анді, — розповідає киянка Інеса Осипенко, 30 років. — Коли їду на море, нема із ким їх покинути в квартирі.

Торік Інеса залишила тварин у знайомих. Але діти підпалювали їм шерсть.

Цього літа Інеса завезла тварин у спеціальний готель. У Києві є кілька таких. Через Інтернет жінка довідалася про заклад у столичному районі Караваєві Дачі.

— Ваш улюбленець житиме, де забажає — в кімнаті, на веранді або й надворі, у вольєрі під яблунею, — запевняє Вікторія Кіщенко, 40 років, власниця готелю для тварин.

Для котів виділила у своєму будинку окрему кімнату. Вони лежать усюди — на книжковій шафі, кріслі, роялі. Посеред приміщення — ігровий майданчик. Кожна тварина має власне кубло. Доба такого готелю коштує господарям 40 грн. Тварин годують. Туалет міняють щодня.

— Пара собак живуть у мене півтора року, — продовжує Вікторія. — Крім них, іще два десятки псів. Я їх годую по черзі.

Для собак — окрема кімната із канапою, телевізором та іграшками. У дворі є невеликий басейн. Годівля також входить у добову плату — 125 грн.

— Оця собачка Х"юстон коштує 1000 доларів, — продовжує Кіщенко. — За такими потрібен окремий догляд. Я її мию у ванній, приводжу перукаря.

У готелі " Друг", що поблизу столичного житломасиву Райдужний, собак приймають за 65 грн на добу. За корм платять окремо або приносять своє.

— Вигулюємо собак зранку та надвечір, — кажуть у готелі. — Приміщення для однієї собаки в нас 2 на 2 метри. Є килимок, підстилка й мисочка. Можете принести улюблену іграшку.

Котам виділяють клітку 1,5х1 м. Їх не вигулюють. За 143 грн тварин викупають і висушать феном. Вичісування обійдеться в 33 грн. Готелі для тварин також приймають морських свинок, папуг і кроликів. Беручи тварин, складають договір, записують строки й умови проживання. Власник повинен показати ветеринарний паспорт.

— Якщо тварина агресивна, вигулюватимемо її окремо від інших, — кажуть на Райдужному.

Місця в готелі краще бронювати за тиждень-два. Бо на вихідні місць може й не бути. За двох тварин господарям дають знижку.

Зараз ви читаєте новину «Місце в собачому готелі бронюють за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути