вівторок, 11 серпня 2009 18:08
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Папараццо

 

Папараццо — це насправді однина від італійського слова "папарацці". Коли Джон так представився, я спершу подумала, що він жартує. Ми познайомилися в нічному барі, де сиділи з приятелем. Джон дав мені свою візитівку. Я знайшла його вебсайт в Інтернеті й переконалася: він таки найсправжніший папараццо, який знімав Мадонну з даху і якусь актрису місцевої мильної опери з асфальту — на фото добре було видно спідню білизну.

Ми зустрілися "на дрінк", тобто щось випити. Його історії мене одночасно веселили і жахали. Дрінки лилися й лилися. Чимало Джон бухає, подумала, але я також далеко не велика прихильниця тверезого способу життя. Та й хто в Британії не бухає?

Раз я прийшла до нього в гості. Він був уже досить п"яний і ще випив пляшку вина за вечерею. Після того уявив, що він — Джеймс Бонд, а я — агент КДБ. Мені це швидко набридло і я пішла додому. Всю ніч він залишав мені голосову пошту про те, що ще виведе мене на чисту воду. Я дратувалася, стираючи 40 повідомлень, але хто не робить дурниць напідпитку?

Уявив, що він — Джеймс Бонд, а я — агент КДБ

Ми поїхали в Париж на вихідні: у мене були там справи. Я знала, що його екс-дружина живе в Парижі, але не надала цьому значення. Доки я ходила в музей, Джон напився і поїхав з"ясовувати стосунки до колишньої дружини. Він запізнився на поїзд, і в Лондон я поверталася сама. Коли сказала йому, що більш не хочу його бачити, він відповів спершу, що я спеціально повезла його в Париж, щоб спровокувати. А наступного дня сказав, що розуміє моє рішення і сподівається на тверезе життя в майбутньому.

Минуло шість років. Я випадково наштовхнулася на його вебсайт і написала листа, щоб запитати, як справи. Як з"ясувалося, нічого нового. Джон і далі знімає "зірок" із-за рогу, пиячить усю ніч і мріє про тверезе життя.

Зараз ви читаєте новину «Папараццо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути