Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2006 17:09
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Мене знає увесь район

 

Привіт, кумо! У Лондоні населення сім мільйонів, і всі насторожені, відчужені. У метро на тебе ніхто не дивиться — вважається, що це неввічливо. Іноді аж хочеться наступити комусь на ногу, аби тільки тебе помітили. От у Полтаві мене знав увесь район.

І ось учора стався прорив: я відчула, що живу серед людей, а не роботів! У нас перед вхідними дверми росте величезний потворний триметровий гостролистий кущ, який нагадує очерет, схрещений із чортополохом. Називається "трава пампасів". Її кореневу систему неможливо викорчувати, а листя прорізає шкіру до кісток. Жоден садівник не брався знищити цей кущ. Тоді мій чоловік купив мачете, вдарив ним кілька разів по траві пампасів, однак безрезультатно. І він подався в господарчий магазин по сокиру. А я взялася за діло з парою секаторів. Тут і повалили сусіди. Вони раділи, що ми боремося з кущем, пропонували інструменти, говорили про погоду, вітали нас із новою хатою, запитували про творчі плани і створювали веселу атмосферу — особливо молоді хлопці, які зазвичай навіть "привіт" не кажуть. Сусід через двері, підтоптаний власник турецького ресторану, приніс тарілку смачнючих кебабів для підтримки сил. Зрештою мій чоловік приїхав із магазину з сокирою, але й вона не допомогла. І ми пішли дивитися телевізор.

Тут і повалили сусіди

— Ану стій, — зупинив він мене у дверях. — Що це в тебе ззаду?

Чоловік зареготав і вщипнув мене за місце, яке, я вважала, було надійно захищене джинсами. Виявилося, що під час роботи маленька дірочка розлізлася наполовину, ну, скажімо, спини. І я зрозуміла, чому так раділи сусіди. Вони просто дивилися безплатну еротичну комедію. Але зате тепер мене знає увесь район.

Зараз ви читаєте новину «Мене знає увесь район». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути