вівторок, 08 квітня 2008 14:55
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Мама кохала Квашу

 

Привіт, кумо! Минулого тижня я простудила шию. Хвороба ця не смертельна, але сильно заважає сидіти за комп"ютером, читати чи взагалі дивитися вниз. На щастя, телевізор у нас причеплений вгорі на стіні. З повернутою наліво головою і наквацяною кремом шиєю я три дні просиділа на дивані, дивлячись американський серіал "Хаус". Хаус — це прізвище героя, він практично Шерлок Холмс, тільки лікар. Хаус живе в будинку номер 221-Б, у нього є навіть свій доктор Ватсон, тільки звуть його Вілсон. А грає цього персонажа британський актор Х"ю Лорі з неймовірно синіми очима.

За три дні я подивилася зо 20 серій цього фільму, і чим далі, тим абсурднішим ставав його сюжет. Але я тупилася в екран, доки очі не почали боліти більше, ніж шия.

Чоловік помітив таку дивну поведінку лише на четвертий день, коли сів дивитися серіал разом зі мною. У цій серії нещасну любов молодого пожежника лікарі почали лікувати давно забороненим у США електрошоком. Чоловік знає, що я терпіти не можу таку маячню, тому одразу здогадався, в чому справа.

Чоловік знає, що я терпіти не можу таку маячню

— Ти дивись свого бойфренда, а я пішов по морозиво, — сказав він і хіхікнув.

Зі мною таке колись уже траплялося: я була закохана в головного героя серіалу "Твін Пікс", актора Кайла Маклохліна. Навіть пропустила через нього початок семестру — щоб подивитися чергову серію.

Колись ми з сестрою на горищі знайшли коробку з маминими зошитами. На дні ховалася пачка фотографій акторів і актрис. Ми одразу зрозуміли, що мама була закохана в Ігоря Квашу. Бо на чорно-білому фото у нього були червоні губи. Вона замалювала їх від руки.

Зараз ви читаєте новину «Мама кохала Квашу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути