вівторок, 10 грудня 2019 13:02

Вартість клінінгу і чому на прибиранні не можна економити

За останній час попит на клінінг в Києві значно зріс, відповідно ринок виконавців розширився. Сформувалося 3 групи виконавців: клінінгові компанії, сервіси, прибиральники. Але до кого ж звернутись - ціни послуг сильно відрізняються, переплачувати не хочеться, як і хвилюватися за кінцевий результат. Ми допоможемо вам розібратися в чому ж перевага кожного варіанту і який слід вибрати.

Послуга прибирання від клінінгової компанії

Очевидно, що ціна, як і якість – вище ніж у конкурентів. Нічого дивного:

• компанії використовують тільки якісну хімію та обладнання;
• навчають і контролюють персонал;
• несуть відповідальність за якість і репутацію;
• надають велику кількість суміжних послуг (хімчистка і промисловий альпінізм є найпоширенішими);
• область обслуговування часто не обмежується Києвом.

  Київська компанія Comfort House має найбільшу клієнтську базу - близько 100 постійних клієнтів
Київська компанія Comfort House має найбільшу клієнтську базу - близько 100 постійних клієнтів

Кількість витрачених ресурсів у таких компаній набагато більше, вони дорожать кожним клієнтом і якість у них вище. Оцінити компанію і її підхід можна як по її репутації, відгуками так і по клієнтам. Київська компанія Comfort House має найбільшу клієнтську базу - близько 100 постійних клієнтів компаній, серед яких Rozetka, OLX, Eva, Ocean Plaza, Gulliver, Lavina і безліч інших. Це одна з найстаріших і перевірених часом клінінгових компаній.

Якщо ви шукаєте послуги в офіс або в будинок, та щоб не хвилюватись що прибиральник щось пошкодить - підійде тільки компанія.

Послуга прибирання від сервісів і прибиральників

Сервісів в Києві, які надають клінінгові послуги, не багато, і за своєю суттю вони мало чим відрізняються від прибиральників – тому ми їх і об'єднали.

Сервіс – лише майданчик для прийому замовлення і передачі його виконавцю, за певну суму від замовлення. Відповідальності сервіс ні за що не несе і репутації власної не має.

Аналогічна ситуація з прибиральниками. Часте явище - повторні реєстрації на всяких каталогах і сервісах після зниження рейтингу або наявності негативних відгуків.

Це найдешевший варіант і не завжди поганий – є справді досвідчені прибиральниці, які добре знають свою справу і шукають постійних клієнтів. Такий варіант найбільше підходить для невеликих квартир. Часто хімію і обладнання їм потрібно надавати.

  Київська компанія Comfort House має найбільшу клієнтську базу - близько 100 постійних клієнтів
Київська компанія Comfort House має найбільшу клієнтську базу - близько 100 постійних клієнтів

Складно вибрати?

Насправді зовсім ні. Для будь-якої компанії, офісу, торгового або промислового приміщення клінінг завжди краще штатного прибиральника. Різниця у вартості нівелюється за рахунок відсутності необхідності оформлення співробітника, додаткових закупівель обладнання та госптоварів, ретельного контролю якості та нагляду за прибиральниками. Все це клінінгова служба бере на себе.

Власникам квартир і будинків потрібно добре подумати. Адже різниця не настільки велика, щоб в кінцевому підсумку оплачувати її двічі.

Зараз ви читаєте новину «Вартість клінінгу і чому на прибиранні не можна економити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути