середа, 24 травня 2023 13:32

В Україні з'явився унікальний телевізор G+

Автор: g-plus.tv
  G+ - унікальний телевізор для перегляду контенту з Інтернету, який не схожий на жоден з телевізорів на ринку України
G+ - унікальний телевізор для перегляду контенту з Інтернету, який не схожий на жоден з телевізорів на ринку України

В сучасному світі епохи інтернету, люди все частіше перестали вмикати телевізор. Часи, коли сім'я чекає випуск улюбленої програми чи фільму, поступово відходять в минуле. На зміну прийшов інтернет, де будь-що можна знайти за пару хвилин.

Та дивитись кіно на ноутбуці чи планшеті не дуже зручно. Маленький екран, незручне розташування гаджета перед собою, а також бувають проблеми зі звуком. Емоції від перегляду фільмів зовсім інші, порівняно з великим екраном.

Але вихід є! В Україні з'явився унікальний бренд телевізорів G+. Все те, що раніше ви шукали в інтернеті, через пошукову видачу у браузері, можна знайти тут.

G+ – це виробник смарт телевізорів, з великим екраном, найкращою якістю картинки та бездоганним звуком. Дивитись фільми на ньому – одне задоволення.

Автор: g-plus.tv
  Смарт телевізор G+ працює на ОС Android 11 та має до 16 ГБ внутрішньої пам’яті
Смарт телевізор G+ працює на ОС Android 11 та має до 16 ГБ внутрішньої пам’яті

Вам потрібен всього лише доступ до WiFi і тепер те, що до цього можна було знайти в мережі, доступне в інтерфейсі телевізора. В ньому вбудовані унікальні програми, завдяки яким ваше дозвілля перейде на новий рівень. G+ додав три таких програми - з різним дизайном та навігацією. Кожен користувач зможе вибрати для себе найбільш зручний варіант. Окрім цього можна встановлювати будь-яку програму, ігри, медіа-плеєри або соціальні мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як покращити сигнал домашнього Wi-Fi: корисні поради

Безперечно, справжній смарт ТБ повинен замінити вам ноутбук. Здійснювати пошук досить легко та без будь-яких нюансів чи обмежень. Великий екран повністю виконує свою функцію та використовується безпосередньо за призначенням. А ще можна зберегти історію користувача та моніторити, що популярно серед інших власників G+.

Смарт телевізор G+ працює на найкращій та найгнучкішій у світі операційній системі Android 11 та має до 16 ГБ внутрішньої пам'яті. Екран створено згідно технології IPS, що гарантує великий спектр позитивних вражень від перегляду фільмів. Телевізор з цією технологією володіє високою якістю, точністю і чіткістю зображення, а також відмінною роздільною здатністю екрану.

На кожну модель телевізора видається безперечна офіційна гарантія 2 роки. По всій країні діє мережа сервісних центрів, куди ви можете звернутися з технічних питань.

Автор: g-plus.tv
  В телевізорі вбудовані унікальні програми, завдяки яким ваше дозвілля перейде на новий рівень
В телевізорі вбудовані унікальні програми, завдяки яким ваше дозвілля перейде на новий рівень
Пошукова система Google вже незабаром поповниться функціями генеративного ШІ (штучного інтелекту), які зроблять пошук, за словами компанії, "розумнішим" і "простішим". У верхній частині головної сторінки пошуку з'явиться інструмент Snapshot, який узагальнюватиме результати пошуку, пропонуючи релевантні посилання, резюме продуктів, зображення тощо. Про це повідомляє ITC.
Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився унікальний телевізор G+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути