Ексклюзиви
пʼятниця, 05 березня 2021 12:28

Уроки англійської для дітей - секрети ефективних занять

Сучасні батьки хочуть, щоб діти ледве не з пелюшок вивчали англійську мову на рівні з рідними. Для цього існує багато методик і навіть мовні школи, які набирають малюків. Коли починати вчити англійську з дітьми - вирішувати батькам. Психологи та вчителі не дають однозначної відповіді на це питання. Збігаються погляди практично в усіх лише на те, що для дітей уроки англійської в мовній школі, з репетитором чи дома з батьками повинні бути веселими та захоплюючими. Дітей також потрібно мотивувати та залучати в процес. Наприклад, в нашій школі діє система бонусів на уроках англійської для дітей, на сайті https://greencountry.com.ua/ можна детальніше з нею познайомитись.

Ефективні заняття англійською для дітей на курсах: які вони

Дитячих курсів англійської є безліч. Всі вони пропонують різні методики викладання і форми навчання.

  Заняття іноземною мовою повинні бути цікавими
Заняття іноземною мовою повинні бути цікавими

Вибирайте для дитини школу, враховуючи її особливості. Але деякі принципи будуть незмінними для всіх дітей. Уроки на курсах іноземної мови для дітей повинні відрізнятися від шкільних. Заняття 45 хвилин або час з одним учнем та перевіркою домашнього завдання неефективні та нудні навіть для дорослих. Дітям уроки не повинні нагадувати звичайну школу. Активні ігри, перегляди фрагментів мультфільмів, естафети, пісеньки - все це може бути частиною уроку. Викладач повинен зацікавити та підібрати різні активності для дітей, відповідно ії віку.

Дитина не повинна боятися викладача. Суворий вчитель з указкою буде діяти кардинально навпаки, відбиваючи будь-яке бажання навчатись.

Чим більше різних видів завдань на роботу в групі, парами, самостійно, активних ігор - тим краще. Діти запам'ятовують інформацію краще, якщо не концентруються на тому, що це навчання, а просто граються. В процесі гри діти запам'ятовують набагато більше, ніж сидячи за книгою по кілька годин.

Уроки англійської для дітей дома: як організувати

Для дошкільнят відвідування мовної школи може бути стресом. Якщо батьки мають непогані знання англійської і час, уроки англійської для дітей дома - непогана ідея. Принцип організації таких домашніх занять такий, як і на курсах. Дитині має бути легко та весело. Заставляти малюка сидіти за книгою чи довго писати букви - погана ідея.

Знайдіть в мережі уроки на YouTube для дитини відповідного віку. Дивіться їх разом. Обговорюйте, виконуйте невеликі завдання для закріплення.

Під час прогулянок називайте дитині предмети чи тварин, які зустрічаються по дорозі. Використовуйте спочатку невеликі конструкції. Співайте разом пісеньку, роблячи зарядку, щоб вивчити частини тіла. Вчіть віршики, книги з малюнками допоможуть зрозуміти дитині сенс.

Не бійтесь, що дитина не зрозуміє сенс в казках чи мультиках англійською мовою. У малюків розвинене сприйняття мови через інтонацію та з контексту. Так вони вчили рідну мову, і так будуть сприймати нескладну лексику англійської.

Робіть уроки веселими та інтерактивними, результат буде значно кращим, ніж від нудних занять за підручником.

Зараз ви читаєте новину «Уроки англійської для дітей - секрети ефективних занять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути