середа, 17 квітня 2019 14:59

Юридична компанія Іммігрант Інвест розповіла про зміни в інвестиційній програмі Кіпру

Юридична компанія Іммігрант Інвест розповіла про зміни в інвестиційній програмі Кіпру
З лютого і травня 2019 року запроваджується низка умов, які покликані не допустити отримання кіпрського громадянства особами, які перебувають під санкціями ЄС

Cyprus Investment Programme була переглянута Радою Міністрів Кіпру після критичних зауважень Євросоюзу. З лютого і травня 2019 року запроваджується низка умов, які покликані не допустити отримання кіпрського громадянства особами, які перебувають під санкціями ЄС.

Нові положення програми громадянства Кіпру за інвестиції представили юристи компанії "Іммігрант Інвест". Зміни, що стосуються питань фінансового характеру, переважно набувають чинності 15 травня. До цього дня паспорт країни ще можна оформити без додаткових витрат.

Умови отримання громадянства Кіпру з травня 2019

Нововведення будуть наступними:

1. Два пожертвування до фондів "Корпорації земельного розвитку" (соціальне житло) і "Фонд сприяння досліджень та інновацій" (створення цифрової держави) розміром 150 тис. євро в сумі.
2. Для участі в програмі необхідний діючий Шенген і відсутність відмов за участю в подібних програмах в інших країнах ЄС.
3. Термін інвестування збільшується з 3 до 5 років, як в інших країнах Євросоюзу.
4. Більше не можна інвестувати в державні облігації, зате додана можливість інвестицій в судноплавні компанії. При цьому потрібно вкласти ще 500 тис. євро у придбання житла.
5. При інвестуванні у вторинний об'єкт, який раніше брав участь в програмі, сума інвестицій збільшується до 2,5 млн євро. Це зроблено, щоб залучити інвесторів до первинного ринку, де вартість аналогічного об'єкта з ПДВ складе 2,38 млн євро.
6. При купівлі нерухомості необхідно підготувати більше документів. Вони містять звичайний дозвіл на будівництво (planning permit), сертифікат про його закінчення і документ про зняття обтяжень з нерухомості.

Незважаючи на деяке посилення умов, отримання паспорта ЄС на Кіпрі буде найшвидшим. За словами юристів компанії "Іммігрант Інвест", що офіційно представляє кіпрську інвестиційну програму в Україні, оформлення паспорта Кіпру займає всього 6-7 місяців — тоді як в інших європейських країнах ця процедура триватиме кілька років.

Іммігрант Інвест

Victory House, 205, Archbishop Makarios Avenue, 3030
Limassol, Cyprus
+357 (22) 232-044
[email protected]
https://immigrantinvest.com/

Зараз ви читаєте новину «Юридична компанія Іммігрант Інвест розповіла про зміни в інвестиційній програмі Кіпру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути