Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2018 09:30

Що таке гаджет і девайс і як заощадити гроші при їх купівлі

  Як зекономити під час купівлі гаджетів та девайсів?
Як зекономити під час купівлі гаджетів та девайсів?

Часто вимовляючи слова "гаджет" і "девайс" ми плутаємо їх реальне значення.

Девайс - це повноцінний і самостійний пристрій, наприклад: смартфон, ноутбук, комп'ютер, телевізор. Максимум - потребуючий в підтримці роботи зарядним пристроєм, який цілком можна назвати гаджетом.

Гаджет - доповнення до девайсу. Наприклад: навушники, флешка, окремий спалах для фотоапарату або зовнішній модем. Гаджет не може працювати без підключення до повноцінного пристрою.

Які девайси і гаджети найбільш затребувані

• На першому місці опиняться смартфони і планшети. Вони зручні для пересування, а також виконують функції зберігання важливої ​​інформації і виконання малофункціональної роботи. Ці девайси виявилися незамінні в моменти поїздок в транспорті тим, що відволікають своїх власників цікавими іграми та додатками.

• Друге місце можна рішуче присудити навушникам. Вони також незамінні в повсякденному житті. З огляду на те, що кожна третя людина їх носить, часом навіть, не знімаючи. У моменти поганого настрою або для підтримання гарного, музика, яка лунає з них, нам необхідна. Ми використовуємо навушники для прослуховування відео, фільмів або тієї інформації, яка повинна прозвучати індивідуально для нас.

• Третє місце - ноутбук. Він менш зручний в пересуванні, ніж планшет, але наявність спеціально призначеної валізи усуне незручності. Ми використовуємо ноутбуки для роботи і для розваг типу ігор, а також для отримання важливої ​​інформації з інтернету.

• На четвертому місці роутер. Це джерело, яке постачає девайси інтернетом. Без нього робота з ноутбуком, планшетом і смартфоном не буде повноцінною.

• П'яте місце - флешка. При нестачі вільного місця на девайсах вона виконує функцію додаткової пам'яті. Зручна для постійного індивідуального зберігання важливих файлів і документів, також для перенесення інформації з одного девайса на інший.

• Шосте місце - комп'ютер. Покупку ПК давно замінила затребуваність ноутбука, який в порівнянні з масивною машиною виявляється компактнішим і вигіднішим в ціновому порівнянні.

Як заощадити при покупці

Купівля девайсів часто "б'є по кишені". Але є вихід - для вигідного придбання техніки користуйтеся акціями і промокодом. Наприклад, промокодом М відео на 500 рублів.

Промокоди - це ряд цифр, що діє як знижка або бонусне накопичення. У наданні цієї вигоди клієнтам немає жодного підступу. Промокоди всього лише різноманітність знижок рівноцінних акцій і розпродажів. Вони діють як залучення клієнтів, прихід яких зростає з появою низьких розцінок. Адже висока ціна мало кого привабить. У результаті і вам вигідно, і магазин підвищує свій рівень продажів.

Тому повір'я про те, що за знижками продаються тільки зіпсовані речі - помилкове. Знижка - це віднімання від ціни товару тієї грошової частини, яку виробник витратив би на рекламу і просування своєї продукції.

Як діяти, якщо в потрібний момент грошей не достатньо

Знижки - це тимчасове задоволення. Всі ми знайомі з ситуацією, коли придбання потрібної речі невідкладне, а гроші вже витрачені на щось інше. Щоб не дратувати знайомих рідкісними позиками - можна оформити позику в мікрокредитній організації. Це офіційна і надійна послуга.

Для порівняння умов більшості МФО між собою скористайтеся платформами credit-10.com і creditonline.today. Вибравши вподобану (наприклад Dinero) тисніть "відправити заявку". Після цього ви потрапите на сайт мікрофінансової організації, де потрібно зареєструватися. Після реєстрації ви потрапите в Dinero особистий кабінет, вкажіть свої паспортні дані і вже через 20-30 хвилин отримаєте кредит на банківську карту. МФО видають такі позики практично всім, включаючи студентів, пенсіонерів і безробітних.

Зараз ви читаєте новину «Що таке гаджет і девайс і як заощадити гроші при їх купівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути