вівторок, 30 листопада 2021 11:55

Що робити для подолання залежностей

  Лікування залежностей Київ здійснюють в приватному наркологічному центрі «MedicoMente»
Лікування залежностей Київ здійснюють в приватному наркологічному центрі «MedicoMente»

Наш світ повен спокус. Та багато з них, окрім задоволення, можуть спричинити залежність і докорінно змінити життя людини. Найнебезпечніші – алкоголь та наркотики.

Лікування залежностей Київ здійснюють в приватному наркологічному центрі "MedicoMente". Тут переконані, що тільки індивідуальний підхід, повна діагностика організму, психотерапія, постійний моніторинг стану здоров'я можуть гарантувати успішне одужання.

Пацієнта у клініці супроводжують психологи, психіатри і психотерапевти, які мають досвід роботи в клініках Європи. Цікавляться і впроваджують провідні наукові дослідження. Використовують емоційно-образну та особисто-орієнтовану терапію, розслаблюючі методики. Успішно блокують зриви та допомагають адаптуватися до тверезого життя.

Перша консультація з лікарем наркологом-психотерапевтом – безкоштовна. На ній фахівець визначає причини і попередньо наслідки вживання наркотиків чи алкоголю.
Гострі та критичні стани, "ломки", потребують миттєвого втручання лікарів. Таких хворих поміщають у спеціалізовану палату інтенсивної терапії. Вона оснащена ліцензованим обладнанням. Пацієнтів швидко і безболісно виводять з важких станів. Усувають наслідки від тривалого вживання алкоголю, наркотичних чи психотропних речовин, передозування ліками.

Всі пацієнти наркологічного центру проходять якісну діагностику. Вона показує детальний стан фізичного і психічного здоров'я, ступінь залежності, супутні захворювання і патології. На цьому етапі лікарі визначаються зі складністю курсу і терміном перебування хворого у центрі.

Постраждалі від алкогольної чи наркотичної залежності проходять медикаментозне, психотерапевтичне і апаратне лікування. Лікарі застосовують унікальні методики - гіпнотерапія, ібогаїн-терапія, імпланти. Персонал клініки контролює стан пацієнтів, забезпечує всім необхідним для швидкого одужання.

Позбутися залежності допомагають фізіопроцедури, масаж, апаратні методики очищення крові і лімфи - плазмаферез, лазерне і ультрафіолетове опромінення крові, лімфодренаж. Свою ефективність довели процедури по відновленню нервової системи – нейрометаболічна терапія, електро-нейро-краніо стимуляція і модуляція.

Живуть пацієнти у комфортабельних 1-3-місних палатах, VIP та люкс-номерах. Їх забезпечують повноцінним харчуванням і цілодобовим лікарським контролем. Є комфортна зона для відпочинку, Wi-Fi і TV, тренажерний зал.

Після стаціонарного лікування, починається не менш важливий етап лікування залежностей – амбулаторне спостереження. Фахівці клініки "MedicoMente" допомагають повернутися до нормального життя, запобігають ризикам та проблемам, які можуть виникнути у сучасному середовищі.

Більше про лікування залежностей можна дізнатися за номером телефону +38-095-550-85-25.
ТОВ "МЕДІКОМЕНТЕ". Ліцензія на медичну практику наказ МОЗ України від 04.04.2019 р. № 726 "Про ліцензування медичної практики", видана Міністерством охорони здоров'я України.

 
Зараз ви читаєте новину «Що робити для подолання залежностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути