середа, 08 грудня 2021 13:24

Сервіс онлайн-запису до лікарів України

 

Турбота про здоров'я - це найголовніше, але в повсякденному житті буває складно виділити кілька годин на пошук лікаря та зателефонувати в усі клініки, дізнатися ціни й знайти потрібну буває непросто. Сервіс lik.ua скорочує процес запису до лікаря до кількох хвилин. За цей час ви встигнете:

1. Знайти найкращу профільну клініку поряд із місцем проживання, роботи або навчання.

2. Обрати спеціаліста з безлічі критеріїв: рейтинг, стаж роботи, стать, кваліфікаційна категорія, і перевірити його доступність за оновленим розкладом.

3. Обрати комфортний час для візиту.

Послуга абсолютно безплатна й не містить жодних прихованих комісій. Користуйтеся базою даних медичних центрів, що постійно поповнюється, плануйте відвідування лікарів, записуйтеся на обстеження і залишайте відгуки.

Якщо ви хочете поділитися враженнями про візит до лікаря, чекаємо на ваші відгуки. Щоб залишити відгук, необов'язково мати історію запису через сервіс. Ми довіряємо користувачам і прагнемо зібрати максимум достовірної інформації для ефективних автоматичних рекомендацій.

Простий пошук спеціалістів

Зручна система навігації полегшує пошук лікарів у місті й районі, за спеціальністю, послугою або за конкретним захворюванням. Якщо ви знаєте, яка допомога вам потрібна, але не впевнені, які фахівці її пропонують, введіть назву послуги - і матимете повний список медичних закладів, де можна швидко та в кілька натискань клавіші записатися в потрібну вам клініку.
Кожна клініка має власну сторінку, де можна швидко перевірити перелік послуг, переглянути список фахівців та актуальні ціни на послуги. Записалися до лікаря, але забули де розташована клініка? Скористайтеся інтерактивною мапою, щоб швидко прокласти потрібний маршрут.

Дістати повну інформацію про лікаря, зокрема про стаж роботи, кваліфікаційну категорію та відгуки, можна через особистий профіль. Розумна система ранжування допомагає легко знаходити фахівців із високим рейтингом. Хороші рейтингові показники - найнадійніша гарантія того, що візит до лікаря буде не лише результативним, а й приємним.

Переваги онлайн-запису

Онлайн-медицина в Україні не стоїть на місці. І якщо раніше пацієнтам доводилося миритися з браком інформації, потоком недостовірних відгуків із форумів і численними складнощами дистанційного запису до неможливості записатися навіть телефоном, то зараз це терпіти не потрібно. Обираючи лік, ви отримуєте:

• Зручне й швидке планування - можна призначити терміновий візит до спеціаліста вузького профілю, поставити мітку про плановий візит на кілька тижнів уперед або скласти графік послідовних відвідувань.

• Упевненість у записі - не потрібно телефонувати й нагадувати про себе, проходити підтвердження або ловити зворотні дзвінки - будьте в кабінеті лікаря вчасно.

• Можливість записуватися тоді, коли це зручно саме вам. Наприклад, рано-вранці або глибокої ночі, коли більшість клінік не працює. Водночас актуальний графік лікарів буде повністю доступний, і з початком робочого дня установа отримає повідомлення про ваш візит.

Ми завжди раді вашій думці про відвідування фахівців і роботу медичних закладів! Якщо вам є, що розповісти, не забудьте залишити відгук на сайті - це допоможе іншим пацієнтам не помилитися з вибором.

Зараз ви читаєте новину «Сервіс онлайн-запису до лікарів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути