понеділок, 28 вересня 2020 09:59

Розробка QR-меню для ресторанів від Stravopys

У новій реальності при пандемії вірусу ресторанам та кафе необхідно дотримуватися нових правил. Соціальна дистанція, антисептики на столах і масковий режим – не просто тренд, а необхідність, а турбота про гостей – основа ресторанного бізнесу. Хочете зробити свій заклад ще більш безпечним і приємним місцем для гостей в умовах пандемії? Необхідно надати їм можливість користуватися безконтактним меню.

 

Контакт з потенційним носієм вірусу – найбільша небезпека при поході в ресторан. QR-меню позбавить відвідувачів від необхідності зайвий раз до чогось торкатися, а персонал закладу позбавить від необхідності кожні десять хвилин обробляти меню дезинфектором.

Як це працює? На столиках закладу розміщуються QR-коди. Гості зчитують їх за допомогою смартфонів, і в результаті отримують файл з актуальним меню ресторану. Максимально безпечно та зручно: ніяких зайвих дотиків, ніякого очікування офіціанта, і мінімум контактів – тільки з власним телефоном. Гортаючи меню у власному телефоні, гості зможуть ознайомитися з асортиментом і вибрати вподобані страви, після чого озвучити замовлення.

Створити таке безконтактне меню для ресторану ви зможете, скориставшись сервісом Stravopys. Це сервіс, розрахований на керівників кафе, ресторанів і барів, які хочуть йти в ногу з часом, а QR-меню – можливість демонструвати гостям страви та напої в зручному і для гостей, і для керівників форматі, з використанням сучасних технологій.

QR-меню в ресторан від Stravopys має такі переваги:

● простота у використанні – не потребує технічних знань, з простим інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом;
● надійність – ефективний багаторівневий захист даних;
● гнучкість – меню динамічно змінюється, завдяки чому показується більш актуальна інформація;
● рентабельність – наочність і безпека збільшують продажі.

Високотехнологічне QR-меню естетичне і дуже зручне. Адаптивний дизайн дозволяє вносити зміни в будь-який момент, доповнюючи асортимент новими позиціями і видаляючи старі, завдяки чому відвідувачі завжди мають доступ до актуальної інформації. Також передбачена можливість автоматичного підключення до Wi-Fi без введення відвідувачем пароля.

Чим цей сервіс відрізняється від аналогів? Він зручний і максимально зрозумілий, при його створенні і розробці враховані побажання рестораторів, а високу якість послуг супроводжує доступна вартість.

Навіть якщо завтра вірусна пандемія закінчиться, світ уже не стане таким, як був – люди завжди будуть вимагати гарантій безпеки при відвідуванні ресторанів і кафе. Будьте готові до нових реалій з безконтактним меню в своєму ресторані!

Створити для себе таке меню ви можете на сайті сервісу Stravopys за допомогою генератора QR-коду лише за кілька кроків. Необхідно зареєструватися, додати інформацію про свій заклад, після чого приступити безпосередньо до створення меню: оформлення категорій, підкатегорій і страв із зображеннями, цінами і описом.

Хочете дізнатися деталі? Звертайтеся до менеджерів компанії:

[email protected]
[email protected]
+380 (66) 060 65 26
+380 (95) 253 36 29

Зараз ви читаєте новину «Розробка QR-меню для ресторанів від Stravopys». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути