вівторок, 12 листопада 2019 11:00

Optimeal - корм класу супер-преміум
6

 

В Україні за швейцарською технологією під торговою маркою Optimeal випускається високоякісний корм супер-преміум класу для кішок і собак. Він складає гідну конкуренцію імпортним продуктам даної цінової категорії, а коштує значно дешевше.

Вимоги до корму супер-преміум класу

Класифікація кормів здійснюється відповідно до неписаних правил. Корми класу супер-преміум повинні відповідати ряду вимог.

1. Максимально деталізований склад із зазначенням процентного вмісту компонентів.
2. Високий вміст білка, основним джерелом якого є добірне м'ясо різних сортів, риба. У кращих кормах поряд з сухим (дегідратованим) м'ясом використовується свіже.
3. Відповідність калорійності, поживної цінності вікових та індивідуальних потреб.
4. Обов'язкова наявність функціональних добавок для підтримки здоров'я різних органів і систем.
5. Функціональний розподіл за різними критеріями - віком, породах, станом здоров'я, рівнем активності.
6. Наявність профілактичних, беззернових кормів.
7. Відсутність синтетичних добавок.

Склад і асортимент кормів Optimeal

 

На кожній упаковці корму Optimeal можна знайти докладно розписаний якісний і кількісний склад (перелік інгредієнтів і % змісту).

Optimeal застосовує технологію додавання безкісткового свіжого м'яса у вигляді фаршу (Fresh Meat Technology). Також до складу різних раціонів входить дегідратоване м'ясо індички, качки, курки, ягняти, теляти, кролика, лосось в сухому і свіжому вигляді. Корми калорійні, багаті необхідним для кішок і собак тваринам протеїном.

 

Крім основних інгредієнтів, джерела білків, жирів, корми містять багатий набір овочів, ягід, лікарських трав, функціональних добавок:

● Immunity Support Mix - комплекс очищених бета-глюканів (потужних імуностимуляторів), пребіотика Actigen і натурального антиоксиданту на основі розмарину, для підтримки захисних сил організму;
● комплекс жирних кислот Омега 3 + 6, цинку і біотину для здоров'я і краси шкіри, шерсті;
● в кормах для великих тварин - хондроїтин і глюкозамін для захисту суглобів.

 

Всі раціони пройшли тестування спеціалістами ветеринарної медицини. Про Optimeal корм для кішок відгуки ветеринарів схвальні, відзначається, що він подобається тваринам, покращує стан шкіри і шерсті, сприяє роботі ШКТ. Виготовлений під торговою маркою Optimeal корм для собак за відгуками ветеринарів теж рекомендований в якості основного харчування, допомагає підтримувати хороший рівень активності, попереджає проблеми зі здоров'ям. Для тварин з особливими потребами розроблені спеціальні раціони.

Кішкам:

● для чутливого травлення з м'ясом ягняти, рисом;
● з ефектом виведення грудок вовни (вміст сирої клітковини 5,5%);
● для стерилізованих, кастрованих тварин - з оптимальним для здоров'я сечовидільної системи балансом кальцію, фосфору і магнію, зниженою калорійністю, жироспалювачем L-карнітин.

Собакам - гіпоалергенні з лососем. Лінійка Privilege адресована собакам малих і мініатюрних порід. Серед кормів для кішок і собак є беззернові.

Optimeal - вибір дбайливих господарів

Optimeal - корм супер-преміум категорії з відмінним співвідношенням якості та ціни. Про корми Optimeal для кішок і Optimeal для собак відгуки схвальні, причому серед людей, які купують їх для своїх вихованців, чимало спеціалістів ветеринарної медицини, по достоїнству оцінили багатий збалансований склад.

Зараз ви читаєте новину «Optimeal - корм класу супер-преміум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути