пʼятниця, 02 жовтня 2020 15:57

Опалювальний сезон під загрозою: як бюджетно обігріти дім

Опалювальний сезон під загрозою: як бюджетно обігріти дім
Існує чимало видів обігрівачів, найкращими вважають керамічні

Понад 60 міст України можуть лишитися без нормального опалення цього року. Місцеві виробники тепла заборгували великі суми Нафтогазу.

Зокрема, за офіційними даними Нафтогазу, серед боржників компанії у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях, а також у Києві.

Сумним прикладом невчасно розпочатого опалювального сезону є місто Сміла на Черкащині. Подібні проблеми там чи не щороку. Містяни отримують значні суми в платіжках, а замість тепла мають холодні батареї та запліснявілі стіни.

Щоб вберегти родину від подібних незручностей, українці шукають альтернативні варіанти отопити помешкання.

"Усе більше людей відмовляються від централізованого опалення, бо не впевнені, що взимку матимуть тепло в будинку, а от гроші за нього доведеться заплатити однозначно. Встановлюють автономне опалення, але не кожній оселі це підійде. Та й вартість послуги кусається", - говорить Євген Сатула, директор компанії "Тепло", яка спеціалізується на продажу обігрівачів. Саме вони, на думка експерта, можуть стати ідеальним варіантом обігріти оселю за мінімальні витрати.

"Два роки ми страждаємо. Було таке, що опалення давали аж в грудні. Але будівлі нахолоняли, тепло так і не ставало. Мене рятував обігрівач. Квартира невелика, одного вистачало. Температура в кімнаті трималася близько 25 градусів. Радила користуватися обігрівачем і сусідці, але вона шкодувала грошей на його покупку. Тому через холод та високу вологість в її квартирі відклеїлися шпалери, а під ними стіни були в плісняві. Тож цьогоріч сусідка обігрівач таки придбала", - говорить пенсіонерка зі Сміли Ганна Цибко.

Існує чимало видів обігрівачів, найкращими вважають керамічні Venecia ПКК 700. Фахівці кажуть, їх купують найчастіше, бо давно зарекомендували себе на ринку.

Обігрівачі ПКК 700 почали випускати ще у 2008 році. Спеціальна конструкція нагрівального елементу видає найвищий ККД серед інших подібних приладів.

А завдяки двом ретельно розробленим принципам роботи Venecia ПКК 700 швидко обігріває кімнати:

- Першим є конвекція. Конвектор розташований на тильній стороні панелі. Він забезпечує рівномірність прогріву, проганяючи повітря по приміщенню завдяки природній циркуляції.

- Другим - інфрачервоне випромінювання. Інфрачервоні теплові хвилі нагрівають предмети, що розташовані в межах дії керамічної панелі, які теж передають тепло.

При цьому можна використовувати як один із цих режимів, так і обидва.

До того ж обігрівач Venecia ПКК 700 має універсальний привабливий дизайн, який підійде до будь-якого інтер'єру, та не займатиме багато місця. Його можна ставити на підлозі або ж вішати на стіну. Завдяки високоякісним матеріалам, із яких виготовляють обігрівач, він прослужить вам 20 років.

Придбати Venecia ПКК 700 або ж інші моделі обігрівачів можна в компанії "Тепло". Мають лише сертифіковані товари за доступними цінами від виробника. Компанія гарантує приємні акції та швидку доставку за 1-4 дні. Якщо не можете визначитися, який саме хочете придбати обігрівач, фахівці компанії обов'язково проконсультують та підберуть прилад під індивідуальні побажання кожного клієнта.

м. Кропивницький, вул. Соборна 26, "Магазин ТЕПЛО" / www.teplo.kr.ua;

тел.: 050-909-97-93 цілодобово, 067-708-64-45;

факс: (0522) 33-15-45;

e-mail: [email protected];

Євген Валерійович - 050-909-97-93; Viber 24 / 7 - 067-708-64-45 ЦІЛОДОБОВО.

Зараз ви читаєте новину «Опалювальний сезон під загрозою: як бюджетно обігріти дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути