понеділок, 19 червня 2023 15:44

Онлайн-бізнес в Україні: складнощі, перешкоди та розвиток

Коли ви починаєте бізнес в Інтернеті, перше, що вам знадобиться, це свій бренд. Для цього вам необхідно створити власний сайт, купити хостинг і домен. На жаль, домогтися популярності бренду одразу неможливо, а з урахуванням низки подій, що відбулися за останні роки, необхідно ще більше терпіння.

Автор: zomro.com
  Хостинг провайдер Zomro надає надійний і економічний спосіб розміщення доменів, електронної пошти, баз даних і програм електронної комерції
Хостинг провайдер Zomro надає надійний і економічний спосіб розміщення доменів, електронної пошти, баз даних і програм електронної комерції

Однак, незважаючи ні на що, електронна комерція сьогодні продовжує набирати обертів. Багато українських компаній виявили здатність швидкої адаптації до змін і освоєння нових умов роботи. Як провідний фахівець на ринку хостингу, компанія Zomro розширила свою діяльність і зараз працює не тільки в Україні, а й має кілька філій у Європейському Союзі. Устаткування компанії розміщене у високотехнологічних центрах обробки даних, що базуються в Нідерландах. Таке розташування дає високу стабільність і швидкість завантаження сайтів.

З чого почати онлайн-бізнес

Щоб обслуговувати клієнтів або продавати в мережі, ви можете вибрати шаблон сайту, заповнити його інформацією та опублікувати. Хостинг є однією з основних складових онлайн-проєкту, оскільки він зберігає дані та надає доступ користувачам для перегляду. Таким чином, ваш ресурс буде розміщений в Інтернеті, і клієнти з усього світу зможуть відвідувати його та здійснювати покупки. Послуги хостингу від Zomro пропонують високу безпеку, швидкість і відмінний сервіс. Хостинг провайдер Zomro надає надійний і економічний спосіб розміщення доменів, електронної пошти, баз даних і програм електронної комерції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет від Starlink тестують в потягах Укрзалізниці: деталі

Віртуальний хостинг підійде для особистих веб-сайтів і малих підприємств, які тільки починають свій розвиток. Зазвичай такі сайти не вимагають розширеної конфігурації від хостингу або більшої пропускної здатності.

Якщо у вас є складний сайт або великий проєкт, вимогливий до ресурсів, розгляньте можливість купити VPS (віртуальний приватний сервер) від Zomro. Оренда віртуального сервера підвищить продуктивність і швидкість завантаження вашого веб-сайту. Використання віртуального сервера дає можливість вибору операційної системи та програмного забезпечення, яке ви хочете встановити.

Перспективи розвитку електронної комерції: що далі

Незважаючи на всі складнощі, електронна комерція в Україні продовжує розвиватися. Індустрія постійно зростає, і попит на послуги та товари в мережі збільшується з кожним днем. Турбота про свій сайт нині є хорошою інвестицією в майбутнє. Що краща продуктивність сторінки, то більше трафіку ви зможете залучити на свій сайт і, отже, збільшити дохід від проекту. Незалежно від того, чи є ви підприємством або приватною особою, для ведення електронної комерції необхідно купити хостинг, і технічна підтримка Zomro точно підбере оптимальне рішення для ваших потреб.

З початку цього року зросла кількість кампаній масового збирання облікових даних користувачів розсиланням небезпечних електронних листів. Цілі зловмисників – українські організації усіх форм власності, повідомляє Держспецзв'язку.

Gazeta.ua наводить ключові ознаки фішингових розсилань.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн-бізнес в Україні: складнощі, перешкоди та розвиток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути