пʼятниця, 22 грудня 2017 15:22

Nokia 9: характеристики і рендер

Nokia 9: характеристики і рендер
Компанія HMD Global, яка випускає продукцію під брендом Nokia, заявила про випуск нового флагмана

Стало відомо, що незабаром планується випуск нового флагмана від компанії HMD Global, яка випускає продукцію під відомим всім брендом Nokia. Згідно з наявною від одного авторитетного джерела з Китаю інформації, презентація нової моделі відбудеться 19 січня наступного року.

Чим більше інформації стає відомо, тим більше різних думок щодо цього пристрою можна почути. Незважаючи на те, що виробник позиціонує свою розробку як флагманську модель, багато хто стверджує, що серйозної конкуренції Nokia 9 скласти не зможе. Основну проблему передбачають в залізі, яке було використано в якості основи, а саме, чіпсеті Snapdragon 835 з 6 Гб оперативної пам'яті.

При співвідношенні сторін 18:9, екран смартфона має розмір 5,5 дюймів і при цьому передбачена роздільна здатність Quad HD. Є припущення, що компанія Nokia вирішила слідувати сучасним віянням і зробити цей смартфон безрамковий, хоча до цього моменту HMD Global не випускала подібних моделей.

Але об'єктивно кажучи, це єдина можливість залучити до розробки дійсно велику увагу, оскільки раніше досить велика аудиторія шанувальників Nokia зараз значно порідшала. А ось, що стало відомо, практично напевно, завдяки рендеру, так це те, що смартфон буде оснащений подвійною камерою 12+13 Мп. Потужність фронтальної камери при цьому складе 5 Мп.

Ще одна непідтверджена інформація, яка, тим не менш, досить активно обговорюється - можливість презентації HMD Global наступного покоління Nokia 8. Деякі джерела стверджують, що особливих змін в пристрої не буде, хіба що залізо використають більш продуктивне, а вартість трохи знизять.

Про те, за якою ціною можна буде придбати Nokia 9 інформації поки немає, проте варто визнати, що навіть маючи настільки мізерну інформацію про характеристики пристрою, можна сподіватися, що його вартість не перевищить 500 доларів. Порівняти ціни на гаджет в інтернет магазинах можна буде на сайті https://vseceni.ua

Зараз ви читаєте новину «Nokia 9: характеристики і рендер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути