Ексклюзиви
пʼятниця, 23 липня 2021 14:45

Світ високих технологій та STEM-навчання

Сучасний світ ставить перед освітою непрості завдання: вчитись повинно бути цікаво, знання мають застосовуватись на практиці, процес навчання має проходити в цікавій формі, і все це, безумовно, повинно принести хороші плоди в майбутньому дитини - високі показники інтелекту, самореалізацію, високооплачувану роботу.

Абревіатура STEM розшифровується як "Science, Technology, Engineering and Mathematics" - наука, технологія, інженерія і математика.

Від теорії до практики

Наука невід'ємно присутня в світі навколо нас. Технологія все більше і більше проникає в усі аспекти нашого життя. Інженерія використовується в проектуванні конструкції доріг і мостів, в питаннях глобальних кліматичних змін, сучасне обладнання для кабінету біології допомагає зрозуміти, як покращити навколишнє середовище тощо. Математика ж стосується кожної професії, кожного заняття, що здійснюється нами в повсякденному житті.

Для реалізації завдань СТЕМ-освіти необхідне таке обладнання, яке б допомагало дітям застосувати теоретичні знання на практиці. Діти мають отримати можливість власними руками зробити не лише свій винахід, а й створити своє щасливе майбутнє.

 

Місія компанії STEM class: забезпечити доступ дітям, педагогам і творчим професіоналам до кращих товарів для освіти.

Грай, розвивайся, вчись

У навчальні програми шкіл, заснованих на STEM, включені кейси з реального життя: запуск космічної ракети, будівництво моста, очищення нафти, збірка робота і т.д. Stem лабораторія та сучасне обладнання для кабінету фізики допомагають глибше зрозуміти життєве застосування теоретичних знань. Простіше кажучи, дитині стає зрозуміло, для чого це потрібно в житті, а значить - цікаво, захоплююче і корисно.

СТЕМ-обладнання = крок у майбутнє

За допомогою STEAM-обладнання, яке можна купити в компанії STEM class, учні зможуть зануритись в логіку явищ, що відбуваються, зрозуміти їх взаємозв'язок, вивчати світ системно і, тим самим, виробляти в собі допитливість, інженерний стиль мислення, вміння виходити з критичних ситуацій. А також паралельно освоювати основи менеджменту і вміння презентувати себе, що в свою чергу забезпечує абсолютно новий рівень розвитку дитини.

 

Грай, розвивайся, вчись, адже майбутнє визначають STEM-технології.

Зараз ви читаєте новину «Світ високих технологій та STEM-навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути