вівторок, 17 березня 2015 17:59

Mesto.ua — актуальні оголошення про нерухомість по містах України

Mesto.ua — актуальні оголошення про нерухомість по містах України

На порталі нерухомості Mesto.ua в 2015 році кількість розміщених оголошень перевищило 185 000. Що говорить про те, що саме тут розміщені всі оголошень нерухомості України.

Mesto.ua — це одна з найбільших дошок оголошень, орієнтована на ринок нерухомості України. На ній пропонується продаж, оренда, а також покупка всілякої нерухомості від господарів і від посередників. Що гарантує успіх пошуку претендентів.

На сторінках Mesto.ua щодня перебувають тисячі відвідувачів з усієї України. Одні хочуть купити офіс, інші зняти квартиру, а хтось планує продати ділянку або купити будинок.

Розмістити своє оголошень на Mesto.ua можна абсолютно безкоштовно. Друковані ЗМІ такого не запропонують.

Після розміщення оголошення його зможуть побачити сотні потенційних покупців, і продавець негайно почне приймати дзвінки від зацікавлених клієнтів.

Український інтернет вміщує величезну кількість дошок оголошень. Але більша частина з них за своєю популярністю поступаються Mesto.ua. І це не безпричинно.

По-перше, використовувати сайт не тільки просто, але й зручно. У нього приємний дизайн, він вміщує цікаву інформацію і він зрозумілий навіть непросунутого користувачеві, завдяки продуманому інтерфейсу. Для того, щоб розмістити оголошення просто пройдіть нескладну реєстрацію. Для пошуку цікавої пропозиції, реєструватися не потрібно.

Оголошення шукаються за допомогою фільтра. Задаються і підтверджуються параметри. Якщо, наприклад, планується купити однокімнатну квартиру в Миколаєві, то на сайті http://nikolaev.mesto.ua/sale/?rooms=1 , встановлюються параметри: ціна квартири, кількість кімнат (1), купівля, район і вибирається краща пропозиція серед релевантних.

По-друге, величезна безліч оголошень, які є на порталі, дають можливість ріелторам залучати потенційних і нових клієнтів. А зацікавлені покупці можуть розширити наявну базу продавців.

По-третє, висока впізнаваність Mesto.ua допомагає привернути на сайт великі ріелторські компанії, які розміщують тут свої оголошення. Ці компанії мають відмінну репутацію і заслуговують довіри.

Варто відзначити і той момент, що пропозиції від великих гравців ринку нерухомості тягнуть на сайт і безліч зацікавлених покупців, а це гарантія реальних угод.

Дошка оголошень Mesto.ua створює свого роду круговорот вигідних угод на сайті.

перераховані вище причини стали основою для того, що портал Mesto.ua на своїх сторінках розмістив понад 185 тисяч оголошень. Було проведено опитування, яке показало, що розвиток сайту забезпечив функціональний фільтр пошуку, приємний і адаптивний дизайн, актуальні новини про нерухомості України, регулярне оновлення пропозицій, а також згуртованість і цілеспрямованість колективу.

Контакти:

+38 (044) 228-68-98

+ 38 (093) 850-29-76

[email protected]

Skype: mesto.ua

www.mesto.ua

Зараз ви читаєте новину «Mesto.ua — актуальні оголошення про нерухомість по містах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути