середа, 03 липня 2019 18:19

Любо-Дорого – топова івент агенція України з адресою у Києві

Любо-Дорого – топова івент агенція України з адресою у Києві
"Любо-Дорого" - івент агенція, яка влаштовує свята різного рівня складності в різних куточках України та за кордоном

Так так, вам не почулося, "Любо-Дорого" це топова івент агенція, яка влаштовує свята різного рівня складності в різних куточках України, та за її кордоном. І хоча головний офіс агенції розташувався в затишному київському дворику по вулиці Тарасівській, це зовсім не заважає її команді якісно організовувати конференції, тімбілдінги, фести, розкішні весілля та інші свята за багато кілометрів від рідного Києва.

Історія створення

Івент агенція "Любо-Дорого" була заснована у 2010 році Лілією Аніщенко, режисером масових заходів за освітою, талановитим організатором за покликанням. А також люблячою жінкою і мамою гарненької принцеси. Увесь свій талант, риси характеру та душу вона вклала в команду, яка є основою і діючою силою нелегкої праці у сфері шоу бізнесу. Це фахівці своєї справи: сценаристи, дизайнери, флористи, декоратори, хостес, - які дуже люблять свою роботу.

За весь період існування агенції було проведено чимало дивовижних свят, світлинами яких можна помилуватися на сайті компанії lyubo-dorogo.com.ua . А замовники, які зіштовхуються з послугами агенції вперше, в подальшому стають друзями, та постійними клієнтами "Любо-Дорого", що, безперечно, є показником високої якості наданих послуг.

Які послуги надає івент агенція "Любо-Дорого"

Головна задача агенції - створити неповторне свято, яке буде яскравим і цінним спогадом для вас і ваших близьких.

А що це за свято, - весілля, ювілей, день народження, корпоратив, тімбілдінг, конференція чи то фестиваль, - залежить від замовника.

"Ми вирішуємо будь-які завдання, ми втілюємо будь-які мрії, ми задовольняємо всі вимоги! Для нас не існує неможливого!" - говорить керівник агенції, Лілія.

В івент агенції сформований власний стиль роботи. А також власний підхід до організації заходів, в основі якого лежить розуміння унікальності потреб кожного клієнта. Одним з основних завдань, є оперативна реакція на можливі зміни в програмі, координація всіх служб в момент проведення заходу, відстеження коректного виконання завдань виконавцями, уважна робота з таймінгом шоу-програми.

Отож, якщо у вас стоїть питання, до кого звернутись щоб майбутнє свято було бездоганне, то не гайте свого часу і сміливо телефонуйте до магістрів з організації свят з "Любо-Дорого"!

Зараз ви читаєте новину «Любо-Дорого – топова івент агенція України з адресою у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути