Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 11:53

Лазерна епіляція зони глибокого бікіні в мережі EpiLaser

Видалення небажаного волосся в зоні бікіні - проблема багатьох представниць прекрасної статі. Адже шкіра на цій ділянці тіла настільки ніжна, що самостійно видалити зайві волоски буває занадто боляче або малоефективно. Вихід є, сучасна безболісна 3D лазерна епіляція глибокого бікіні в EpiLaser. Фахівці київської мережі студій допоможуть надовго вирішити цю задачу.

  Лазерна епіляція зони глибокого бікіні - це безпечна і безболісна послуга
Лазерна епіляція зони глибокого бікіні - це безпечна і безболісна послуга

В чому полягає процедура

Для проведення епіляції досвідчені майстри використовують лазерну технологію. З її допомогою відбувається активація руйнівних процесів в клітинах фолікулів. Зовнішня частина волосочка служить провідником для передачі енергії лазерного променя фолікулам, які відповідають за їх зростання. Після декількох повторних сеансів ріст волосся значно сповільнюється, а потім припиняється.

Лазерна епіляція зони глибокого бікіні в Києві в центрі EpiLaser - це безпечна і безболісна послуга. Комфорт забезпечує контактне охолодження сапфірового наконечника, яким оснащено сучасне обладнання. При її проведенні ефективно обробляється ділянка лобка і зовнішніх статевих губ. Щоб отримати тривалий результат, рекомендується відвідати студію 5-10 разів з інтервалом в 1-2 місяці.

Послідовність

1. Перед відвідуванням салону слід виголити інтимну область, відмовитися від прийому лікарських препаратів-антибіотиків.
2. Потрібно уникати засмаги в зоні бікіні, не проводити самостійного механічного висмикування нових волосків (пінцет, епілятор, віск), для підготовки використовувати депіляційний крем або бритву.
3. Сеанс займає не більше півгодини. Навіть для дуже чутливих людей, косметолог підбере відповідні налаштування апарату для комфортного усунення волосяного покриву.
4. Повторне відвідування салону призначається через чотири тижні. У перші три дні з моменту епіляції небажано приймати гарячі ванни, відвідувати баню та сауну.
5. Протягом 5 днів до та після процедури не можна відвідувати солярій або загоряти на сонці так, щоб ультрафіолетові промені впливали на область бікіні.

Курс вважається результативним, якщо вдається позбутися 90% рослинності. Оптимальна кількість для повного руйнування волосяних коренів - шість або вісім. Це залежить від індивідуальних особливостей клієнта. Структура і темпи росту волосків у всіх різні, тому необхідна кількість процедур також буде відрізнятися.

  Лазерна епіляція зони глибокого бікіні - це безпечна і безболісна послуга
Лазерна епіляція зони глибокого бікіні - це безпечна і безболісна послуга

Нюанси

При дотриманні всіх рекомендацій фахівця по догляду за шкірою, лазерна епіляція глибокого бікіні не вимагає реабілітаційного періоду, не викликає подразнення, вростання волосинок.

Епіляція за допомогою лазера - це найбільш ефективний спосіб видалення волосся. Після лазерної обробки на бікіні, жінка надовго забуває про проблеми зайвого волосіння. Поверхня шкіри залишається ніжною і бархатистою, лазер не травмує її. Тому лазерна епіляція визнана найбезпечнішою з усіх існуючих в даний час способів позбавлення від волосистості.

Зараз ви читаєте новину «Лазерна епіляція зони глибокого бікіні в мережі EpiLaser». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути