Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2019 13:23

Куди краще звернутися, щоб отримати кредит онлайн або взяти позику грошей на карту

  У фінансовій компанії CashBerry можна взяти кредит онлайн на карту будь-якого українського банку
У фінансовій компанії CashBerry можна взяти кредит онлайн на карту будь-якого українського банку

Непередбачені витрати або проблеми у роботодавця можуть привести до того, що грошей прожити до авансу просто не вистачить. Набагато швидше і до того ж без складних бюрократичних зволікань отримати кредит на карту, звернувшись в мікрофінансову організацію.

Взяти кредит онлайн на карту будь-якого українського банку в будь-який зручний час, цілодобово незалежно від дня тижня можливо у фінансовій компанії CashBerry. Заявку подати можна з офіційного сайту останньої, причому її заповнення не займе багато часу. Клієнту знадобитися тільки вказати бажану суму і термін дії договору, а також інформацію про себе: ПІБ, контактні дані, дату народження, прописку, адреса проживання і т.д.

Ще необхідним етапом, без якого не вдасться отримати онлайн кредит на карту, є процес верифікації платіжної картки. Таким чином, клієнт підтверджує, що саме він бере гроші в борг і картка належить йому.

Весь процес віддаленого оформлення позики в мікрофінансовій організації займає не більше 10-15 хвилин для нових позичальників, постійним же вдасться взяти гроші в борг взагалі за кілька хвилин. Банки ж такою оперативністю похвалитися не можуть. Тому якщо необхідно взяти позику грошей на карту терміново краще не втрачати часу і відразу звертатися в МФО.

Для того, щоб отримати кредит онлайн в Києві в мікрофінансовій організації достатньо тільки паспорта та ідентифікаційного номера.

Ще істотно спрощує і прискорює процедуру отримання позики той факт, що МФО дасть кредит на карту без перевірки клієнта. Співробітники фінансової організації не будуть набридати дзвінками і розпитуваннями про особисте життя потенційного позичальника, ні сусідам, ні роботодавцям або родичам.

Крім простої і швидкої процедури оформлення позики, перевагою звернення в мікрофінансову організацію є також лояльне ставлення до потенційних клієнтів.

Ліцензія видана Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг 16.05.2017 (безстрокова).

Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи ФК №756 від 07.06.2016, видане Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Зараз ви читаєте новину «Куди краще звернутися, щоб отримати кредит онлайн або взяти позику грошей на карту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути