вівторок, 29 вересня 2020 17:46

Київська відеостудія LANET PRODUCTION

Для реклами та просування компанії, продукту або особистого блога необхідний якісний контент. Останнім часом найбільшу увагу користувачів Інтернету привертають якісні яскраві відеоролики – саме вони збирають реакції та лайки в якості ефективного інструменту просування. Саме такі ролики відзніме для вас українська продакшн студія LANET PRODUCTION, яка створює рекламу, кліпи, художні та документальні фільми та багато іншого за запитом клієнта.

  LANET PRODUCTION надає послуги відеопродакшена повного циклу
LANET PRODUCTION надає послуги відеопродакшена повного циклу

LANET PRODUCTION – це відеостудія в Києві, що надає послуги відеопродакшена повного циклу, з власною локацією для зйомок, професійною апаратурою для відео- та звукозапису та творчою командою, яка живе своєю справою Перед початком роботи проєкт обговорюється до деталей, і тільки після цього починається збір матеріалів.

Фахівці LANET PRODUCTION реалізують будь-яку ідею, підкажуть, як краще, або надихнуть на нові рішення. Компанія надає широкий спектр послуг:

● зйомка фотосесій;
● зйомка відео на локаціях студії;
● зйомка відео на об'єктах замовника;
● аерозйомка;
● анімація;
● предметна фотозйомка;
репортажна фотозйомка;
● повний цикл виробництва відео від концепту до пост-продакшена.

Найважливіший етап відеовиробництва повного циклу – написання сценарію ролика та створення його розкадрування (сторіборду). Розкадрування схоже на комікс, кожен кадр якого зображує ту чи іншу дію або думку. На цьому етапі затверджується загальна кількість сцен, узгоджуються об'єкти в кадрі, його композиція, послідовність дій і все, що відбувається в ролику. В середньому, на створення сторіборду хвилинного ролика потрібні 1-2 дні, проте в подальшому зрозуміло, куди рухатися.

Трохи про самі послуги. Аерозйомка здійснюється за допомогою сучасних дронів, вона дозволить закарбувати якусь знаменну подію з різних точок огляду, з красивою панорамою. Анімація – спосіб оживити стандартне відео, надати йому фарб, привернути додаткову увагу цільової аудиторії. Предметна фотозйомка – рішення для власників інтернет-магазинів, вона дозволить представити свій товар, що б це не було, в найкращому вигляді.

Для звичайної відео- та фотозйомки в інтер'єрі LANET PRODUCTION пропонує 4 локації: блогінгову (для інтерв'ю з одним ведучим), класичну (зі змінними фотофонами), творчу (для музичних, акторських і танцювальних перформансів), для інтерв'ю (з декількома людьми в кадрі).

Окремо варто згадати про репортажну зйомку. Вона вимагає від фотографа особливої спостережливості та швидкості реакції, адже суть такої зйомки – встигнути помітити, або навіть передбачити, і відобразити цікавий кадр навіть в екстремальних умовах. Репортажна зйомка під силу не кожному фотографу, а тільки профі в своїй справі. І таких профі ви знайдете в київській студії LANET PRODUCTION.

Україна, м. Київ
пр. Перемоги, 107

Менеджер по роботі з клієнтами:
+380442251905
+380686753133

Керівник студії:
+380500502054
[email protected]
[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Київська відеостудія LANET PRODUCTION». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути