Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2018 16:50

Як знайти якісну автошколу в Києві

Як обрати автошколу в столиці? Яка автошкола Київ підійде саме для Вас? Як навчитися вправно керувати машиною, знати правила та уникати неприємностей на дорозі? Такі питання щодня ставлять перед собою сотні українців.

  Полегшити собі вибір автошколи можна завдяки сайту autoschool.net.ua
Полегшити собі вибір автошколи можна завдяки сайту autoschool.net.ua

Перед тим як записатися до однієї зі шкіл слід самому собі відповісти на безліч запитань про ціни, відгуки, рівень знань у школі. Зазвичай кожен робить близько двох десятків дзвінків та перечитує тисячі відгуків, перед тим як записатися. Полегшити собі вибір автошколи можна завдяки сайту http://autoschool.net.ua. Саме тут зібрані перевірені автошколи, вказаний район їх розташування, а також орієнтовна вартість навчання. Причому прораховане як індивідуальне навчання, так і звичайні курси в автошколі. А ще можна легко прорахувати програму, яка потрібна саме Вам.

Як обрати одну, серед безлічі автошкіл Києва

Чимало клієнтів обирають ту автошколу, де обіцяють зручний час навчання, дорогі автомобілі та дуже низьку ціну. Насправді такі учні ризикують переплатити. В таких автошколах часто є приховані платежі. Наприклад, у низьку ціну не включають вартість бензину, може входить лише 5 уроків з навчання їзди або ж потрібно повністю платити за водіння.

Скільки часу триває навчання

В Україні стандартний курс триває два місяці і складається з теорії та практики, 100 годин лекцій та 40 годин водіння.

Ціна такого курсу в основному залежить від:

• марки автомобілів;
• технічного стану авто;
• кваліфікації викладачів та інструкторів.

Середня ціна курсів водіння у Києві близько 4 тисяч гривень. Окрім того потрібна довідка про медичний стан учня, а також книжки з правилами дорожнього руху, по яких потрібно буде готуватися до вступу.

Вибір інструктора - важливий етап при виборі автошколи

Головне правило обрати не лише хорошу автошколу, а й інструктора для навчання. Він повинен вміло пояснити, вислухати ваші страхи та не боятись повторювати те, що вам незрозуміло. Перед тим, як приступити до навчання, розпитати тих, хто у нього вчився, почитати відгуки та обов'язково звертати увагу на їх правдивість. Якщо у автошколи лише позитивні відгуки під подібними іменами, слід задуматись.

Але, як не крути, навчання в автошколі на 90 відсотків залежить від самого учня. Культура водіння є запорукою цілого автомобіля і спокійних нервів.

http://autoschool.net.ua/

Зараз ви читаєте новину «Як знайти якісну автошколу в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути